Prima pagina a portalului
 
Toate modelele

» Specificatii
» Compara
» Spune-ti parerea
Note - 377 voturi
0.76
0.75
0.67
Nota finala : 0.73
Incepe sa vinzi online
  » Creare magazin online
  » Pret magazin online
Specificatii
Retele 2G
Introdus in
Caracteristici fizice
Dimensiune
Greutate
Ecran
Tip
Marime
Sunet si alerte
Capacitate de stocare si procesare
Transfer de date
Facilitati
Mesagerie
Altele
Informatiile prezentate despre provin de pe pagina producatorului sau alte surse de informare publice, nu putem garanta ca sunt 100% corecte, inainte de cumpararea unui telefon mobil verificati specificatiile tehnice cu vanzatorul magazinului. Va multumim pentru intelegere si va uram succes in achizitionarea telefonului la cel mai bun pret.
Articole despre
Millennium Bank lanseaza serviciul SmartPhone Banking

Clientii Millennium Bank pot efectua tranzactii direct pe terminalele mobile, folosind aplicatia de SmartPhone Banking a bancii.

» Stiri Telefoane mobile

Telefoane mobile Philips  - noua gama pe piata romaneasca

Simplu de utilizat, cu o durata extraordinara de viata a bateriei si posibilitati dual SIM, telefoanele mobile Philips sunt acum disponibile pe piata romaneasca prin intermediul distribuitorului autorizat Star Print in cadrul retelelor GSM specializate.

» Stiri Telefoane mobile

Allview lanseaza telefonul Dual SIM S3 Lite

Compania brasoveana Visual Fan lanseaza telefonul Dual SIM Allview S3 Lite. Noul model este accesoriul perfect pentru doamnele si domnisoarele care apreciaza supletea, designul atragator si functionalitatea Dual SIM.

» Stiri Telefoane mobile

Allview lanseaza M5 Music Dual SIM

Compania brasoveana Visual Fan anunta lansarea noului model Allview M5 Music Dual SIM - un telefon ce reda sunetul de calitate superioara pe un player muzical performant.

» Stiri Telefoane mobile

 
» Prima pagina   » Stiri   » Top   » Comparatii   » Discutii   » Feed RSS   » Parteneri   » Contact
Recomandari : Pret realizare magazin online , Consultant Marketing , Creare magazin online ,

Websiteul TELPORTAL.RO este o revista electronica ce are ca obiectiv prezentarea informatiilor si furnizarea de oferte si servicii din domeniul telefoniei mobile. Firmele producatoare isi rezerva toate drepturile asupra marcilor expuse pe site. Nu vindem telefoane mobile, accesorii sau orice alte produse din domeniul telefoniei mobile sau accesorii, doar promovam magazinele online. TELPORTAL.RO 2002-2023