Prima pagina a portalului
Stiri si noutati

 Pagina de start

Stiri si articole

 Telefoane mobile

 Servicii telefonie

 Accesorii GSM

 Magazine Online

 Operatori GSM

 Telefonie fixa

 Internationale

 Info Telportal.ro

 Evenimente

Feeduri RSS

 Toate stirile

Arhiva stiri

 Toate stirile

Pentru editori

 Propune o stire

 

Millennium Bank lanseaza serviciul SmartPhone Banking

  » Stiri » Telefoane mobile Stiri si articole din domeniul telefoniei
Millennium Bank lanseaza serviciul SmartPhone Banking

Bucuresti, 6 octombrie 2011.

Clientii Millennium Bank pot efectua tranzactii direct pe terminalele mobile folosind aplicatia de SmartPhone Banking a bancii, disponibila acum pentru terminalele mobile Apple si pentru cele care folosesc sistemul de operare Android.

Noul serviciu permite utilizatorilor sa vizualizeze in mod confortabil toate produsele achizitionate de la Millennium Bank si sa efectueze transferuri.

Aplicatia de SmartPhone Banking a fost creata astfel incat sa raspunda nevoilor si asteptarilor clientilor activi si dinamici, asigurand acces rapid la produsele financiare si la operatiuni practic de oriunde.

Este un nou canal alternativ pe care il putem oferi clientilor nostri care folosesc serviciul Internet Banking, in linie cu obiectivul nostru de a aduce inovatie in domeniu, a declarat Florentina Mihai, Director Canale Alternative la Millennium Bank.

Pe langa vizualizarea conturilor curente si de economii, a depozitelor la termen, a creditelor si a cardurilor de credit si efectuarea de tranzactii, serviciul SmartPhone Banking mai permite clientilor sa creeze sabloane de plati si sa defineasca beneficiari.

Aplicatia, poate fi descarcata gratuit din AppStore si Android Market. Pentru folosirea acesteia, clientii trebuie sa-si activeze mai intai serviciul Internet Banking.

Aplicatia de SmartPhone Banking asigura utilizatorilor un grad inalt de securitate in administrarea finantelor, folosind mai multe niveluri de securitate si la prima activare, la accesarea aplicatiei, la vizualizare si la tranzactii.

Millennium Bank face parte din cel mai important grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, si si-a inceput activitatea pe piata romaneasca pe data de 11 octombrie 2007, prin deschiderea simultana a 39 de sucursale, in Bucuresti si in opt orase din tara.
Banca se adreseaza atat populatiei, cat si companiilor, printr-o gama larga de produse.

Millennium bcp este un exemplu de succes pe piata bancara europeana. Fondata in 1985, Millennium bcp a inregistrat, in iunie 2011, active totale in valoare de 100 de miliarde de euro. Millennium este liderul pietei bancare private portugheze si este componenta a unor importanti indici bursieri nationali si internationali, in special Euronext PSI Servicii Financiare, PSI-20, DJ Eurostoxx, Bebanks si Euronext 100 - tranzactionati pe bursele din Lisabona, Paris, Bruxelles si Amsterdam.

Millennium bcp are o retea de peste 1.700 de unitati si mai mult de 21.000 de angajati in total.

Millennium bcp ofera o gama larga de produse si servicii, printre care produse de economisire, de investitii, imprumuturi ipotecare, credite de consum, banking comercial, leasing, factoring, asigurari, banking de investitii, private banking si managementul activelor, punand la dispozitie clientilor sai servicii specializate pe fiecare segment in parte.

O atentie speciala este acordata serviciului Internet Banking, apreciat in Europa pentru calitatea si inovatia sa. De la infiintare, Millennium bcp a fost recunoscuta pentru dinamismul, inovatia, competitivitatea, rentabilitatea si puterea sa financiara. S-a remarcat ca lider incontestabil pe diferite zone in domeniul financiar din Portugalia si a devenit un pilon de referinta la nivel international in distributia de produse si servicii financiare.

Grupul Millennium bcp activeaza in Portugalia (tara de origine), Polonia, Grecia, Romania, Elvetia, Mozambic, Angola, Franta si Luxemburg. Toate operatiunile se desfasoara
sub brandul Millennium.

Millennium bcp pune accentul pe a crea valoare pe pietele alese conform unui profil de risc controlat si potentialului mare de crestere, pentru a sustine excelenta si inovatia in oferirea de produse financiare, recunoscute la nivel international.

 

Stirea a fost publicata la 06-10-2011 si a fost accesata de 6351 ori

Articol publicat de Millennium Bank

Ultimele stiri din domeniul telefoniei
Telefoane mobile Philips  - noua gama pe piata romaneasca
 
Allview lanseaza telefonul Dual SIM S3 Lite
Allview lanseaza M5 Music Dual SIM
 
Folia Alien Surface - protectie inteligenta pentru telefonul tau !
HTC Wildfire - cucereste lumea!
 
Noua veteta de la Samsung - I9000 Galaxy S
Push-mail Mobiquus pentru telefoanele Allview dual SIM
 
 COSMOTE Romania reduce tarifele de roaming si adauga noi parteneri in destinatii exotice
Smartphone-urile, vedete in ofertele de vara de la Orange
 
Allview va invita la World Cup 2010!
Vodafone Romania lanseaza 0.facebook.com, un serviciu gratuit de acces la Facebook pe telefonul mobil
 
HTC Incredible, Desire, EVO 4G si multe alte handseturi din serie vor veni echipate cu Android 2.2 Froyo
Samsung S5560 Player 5 a fost lansat in Franta
 
Microsoft prezinta LG Panther, primul smartphone cu  Windows Phone 7
Google prezinta noi handseturi cu Android OS: Samsung Acclaim, Samsung Galaxy i5500, Galaxy i5801, Acer Liquid Stream
 
Samsung i8920 Omnia HD2 vine echipat cu Symbian 3 OS, camera foto de 12MP si display Super AMOLED
Versace Unique, un nou telefon mobil  de lux realizat de LG si ModeLabs
 
Samsung S3370 disponibil in Marea Britanie, in curand si in Italia
Nokia lanseaza doua noi handseturi in India: Nokia X3 si Nokia E52.
 
Motorola Quench, primul smartphone cu Android al companiei
 
» Prima pagina   » Stiri   » Top   » Comparatii   » Discutii   » Feed RSS   » Parteneri   » Contact
Recomandari : Pret realizare magazin online , Consultant Marketing , Creare magazin online ,

Websiteul TELPORTAL.RO este o revista electronica ce are ca obiectiv prezentarea informatiilor si furnizarea de oferte si servicii din domeniul telefoniei mobile. Firmele producatoare isi rezerva toate drepturile asupra marcilor expuse pe site. Nu vindem telefoane mobile, accesorii sau orice alte produse din domeniul telefoniei mobile sau accesorii, doar promovam magazinele online. TELPORTAL.RO 2002-2024