Prima pagina a portalului
 
Toate modelele Siemens

Siemens C75

Apasa pentru a vizualiza imagini cu Siemens C75 Galerie imagini Siemens C75 Siemens C75
Siemens C75
» Specificatii Siemens C75
» Compara C75
» Imagini Siemens C75
» 5 comentarii
» Spune-ti parerea
Note - 377 voturi
0.76
0.75
0.67
Nota finala : 0.73
Telefoane mai noi
  » AL21
  » A31
  » AF51
  » ME75
  » AP75
  » AX72
  » SG75
  » SFG75
  » CC75
  » CF110
  » C72
  » S75
  » SL75
 
Telefoane mai vechi
  » SP65
  » SXG75
  » M75
  » CX75
  » CF75
  » CL75
  » AX75
  » A75
  » A70
  » SF65
  » CX70 Emoty
  » CX70
 
Incepe sa vinzi online
  » Creare magazin online
  » Pret magazin online
Pareri despre Siemens C75
un telefon de foarte proasta calitate .
am avut foarte multe probleme cu el : telefonul se tot oprea , am fost cu el la reparat , a costat 60 RON si dupa 2 sap. sa defectat din nou .
nu cred ca mai merita reparat mai bine cumpar altul
bateria nu tinea mai mult de 2 zile
pozele erau de prosta calitate
filmarile nu intelegeai mai nimic
PRETUL FOARTE MARE PENTRU UN ASTFEL DE TELEFON
Comentariu scris de tudose la 11-02-2008  
Si mie mi s-a intamplat la fel cu acest telefon. Pur si simplu se tot oprea. Daca ascultai o melodie sau daca jucai vreun joc telefonul se oprea brusc. Oare de ce? Telefonul era in garantie si l-am dat la reparat dar de fiecare data s-a intors inapoi cu mentiunea "defect neconstatat" iar la interventie "contacte curatate" dar telefonul continua sa se opreasca de la sine. Pana la urma mi-am cumparat alt telefon pentru ca am disperat si eu si baietii de la firma care ar fi trebuit sa imi dea alt telefon in loc din moment ce se tot stingea. Dar ce sa faci! Afacerile sunt afaceri! Imi pare totusi rau ca nu mai merge pentru ca avea si calitatile lui, de exemplu pozele ieseau foarte bine si aveai posibilitate de zom foarte buna. Mi-am luat si cablu de date la el iar fotografiile pe care le-am transferat pe calculator erau incredibile. Pacat! Poate este cineva in masura sa-mi spuna ce anume sa-i fac sa mearga din nou?
Comentariu scris de livius999 la 14-12-2007  
Warning if you dicede to buy this phone.
The sound recorder is not work during call and you cannot save convesation.

Comentariu scris de ACATIS la 11-08-2006  
Dupa cum spunea si Mirela,un prim inconvenient este faptul ca nu are bluetooth si mp3`player,insa pe mine nu m`a deranjat asta.Ceea ce m`a facut sa renunt la el a fost bateria.Tinea foarte putin incarcat (2 zile maxim) cu toate ca am formatat`o cum nu s`a putut mai bine.Pana acum nimik iesit din comun,insa intr`o zi cand ma jucam pe el (dupa 2 saptamani) s`a inchis si de atunci incoace mi`a facut probleme.Nu vroia sa stea deschis nicicum.L`am deschis sa vad ce are si am vazut ca de fapt circuitele lui nu erau protejate de nimik,astfel ca atunci cand puneai cartela in el nu aveai cum sa nu le atingi.Lasand la o parte toate astea este un telefon accesibil tuturor,fiind extraordinar de usor de butonat si avand cam toate functiile care satisfac un adolescent,(exceptand lipsa mp3 player`ului)chiar si pe adulti.Memoria de 10 mb este un plus ptr acest telefon si mai ales la banii acestia ... e chiar foarte multa.Daca este sa va zic parerea mea ... nu l`as mai cumpara.De banii aia va recomand in schimb un Nokia 6070 care are si mp3 player,o baterie net superioara lui Siemens C75,filmuletele ies mult,mult mai bine,iar rezistenta lor in general nu o poti compara cu a unui alt telfon.Un plus al telefonului Nokia 6070 este meniul care este foarte frumos,iar designul este placut.Sper ca acest comentariu v`a fost de folos.
Comentariu scris de Sebastyanxx la 01-08-2006  
dupa parerea mea este un telefon f bun,mai ales la pretul lui.camera este f buna,pozele ies f clar si videoclipurile la fel.defectele ar fi:sunetul(care nu este excelent),inregistrarea(nu se aude bine),joystick-ul(trebuie apasat de 2 ori pt a efectua ce ceri),durata cu care efectueaza anumite comenzi.oricum,eu cred k este un tel bun si chiar merita cumparat(asta dak nu va deranjeaza k nu are bluetooth si mp3 player).
Comentariu scris de dazzle la 09-09-2005  
 
» Prima pagina   » Stiri   » Top   » Comparatii   » Discutii   » Feed RSS   » Parteneri   » Contact
Recomandari : Pret realizare magazin online , Consultant Marketing , Creare magazin online ,

Websiteul TELPORTAL.RO este o revista electronica ce are ca obiectiv prezentarea informatiilor si furnizarea de oferte si servicii din domeniul telefoniei mobile. Firmele producatoare isi rezerva toate drepturile asupra marcilor expuse pe site. Nu vindem telefoane mobile, accesorii sau orice alte produse din domeniul telefoniei mobile sau accesorii, doar promovam magazinele online. TELPORTAL.RO 2002-2024