Prima pagina a portalului
 
Toate modelele Nokia

Nokia N8

Nokia N8 Nokia N8
Nokia N8
» Specificatii Nokia N8
» Pret Nokia N8
» Compara N8
» 7 comentarii
» Spune-ti parerea
Note - 377 voturi
0.76
0.75
0.67
Nota finala : 0.73
Telefoane mai noi
  » E7
  » C6-01
  » C7
  » C3-01 Touch and Type
  » 5250
  » X3 Touch and Type S
  » X3-02 Touch and Type
  » X6 8GB
  » X5-01
  » 5233
  » E73 Mode
  » C2-00
  » C1-02
  » C1-01
  » C1-00
 
Telefoane mai vechi
  » X2
  » C6
  » E5
  » C3
  » C5
  » C5 TD-SCDMA
  » X5 TD-SCDMA
  » 6303i classic
  » 5132 XpressMusic
  » X6 16GB
 
Incepe sa vinzi online
  » Creare magazin online
  » Pret magazin online
Pret - 11 Lei
Pareri despre Nokia N8
Surpriza totala pe piata ofertelor de lucru! Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: nnegulescu@yahoo.com
Comentariu scris de nnicole la 16-01-2015  
O mare curiozitate a fost transmitatorul FM care este foarte bine venit si util.Merge foarte bine la radioul auto,se aude clar,calitate f buna ,putin trebuie sa maresti volumul(probabil pt ca este mai slab ca o emisie radio totusi),volumul este disponibil doar la radio la tel nu-l poti modifica.In rest nu am probleme deloc cu el camera este criminala cu bliz xenon care face toti banii(poate putin mai slabut decat N82,detin unul din 2007),internetul merge super repede(in oras ma refer)filmeaza foarte bine clar,se vede bine deja diferenta de HD,are unele sincope dar poti trece peste asta.
Nu mi s-a blocat niciodata,a avut un moment de ratacire ,am apasat continuu singurul buton de pe fata si am dat end task,am scapat repede de problema fara sa sa-l restartez.
Filmele merg suuuuuper fain ,divx,xvid dar fara subtitrare si fara rezolutii HD si full HD.O mare surpriza mi-a fost faptul ca am rulat filme in MKV !!! dar fara sonor,subtitrare si rezolutii sub HD.Playerul video e extraordinar este foarte stabil deruleaza forte foarte bine inapoi ,in fata,pauza,poti derula secundele si pe pauza fara sa sacadeze sa blocheze,apoi cand dai play porneste imediat si exact de la secventa respectiva super,pur si simplu se "joaca " cu fisierele video, bravo Nokia.
Playerul audio merge foarte bine calitatea f buna cu setari bunicele,equalizer cam saracacios are doar presetate presetare implicita,amplificare basi clasic,jazz,pop,rock atat fara sa-ti poti personaliza singur o setare cum eram obisnuit la N82.Bateria tine relativ binisor 3 zile cu convorbiri multe peste normal .
Comentariu scris de mara11062001 la 14-09-2011  
buna..as vrea sa aflu mai multe pareri despre acest telefon...imi place f mult..dar nu stiu sigur daca sa mi`l iau sau nu...ce se poate spune despre difuzoare? se aude tare muzica?
Comentariu scris de miluu la 05-05-2011  
BAI TARANILOR, NU MAI VB ASA CA SA VA AFLATI IN TREABA. LASA SA VB CINE ARE SI STIE CE POATE...
Comentariu scris de roxy20 la 15-01-2011  
Ptr.este ok.In opinia mea nu are nevoie de nici un altfel de tastatura.Are tuch screen si e suficient.Merita banii.
Comentariu scris de speiderman la 10-07-2010  
cred ca iti va placea acest telefon cu foarte multe functii.nokia n8 are o camera foto incredeibila de 12 megapixeli si are functia de inregistrare video in format hd 720p.poate face fotografii cu rezolutia de 4000 pe 3000 de pixeli.are blit cu xexon,lentile carl zeiss,autofocus si zoom optic destul de mare.ba chiar are si conexiune de iesire hdmi,cu care poti vedea filmele facute de tine pe home theatre sau home cinema in conditii foarte bune. CE ALTCEVA TI-AI MAI PUTEA DORI?!
Comentariu scris de catalin13 la 16-06-2010  
daca il lanseaaza si ii mai pune k o tasta QWERTY ii cel mai bun telefon din lume :))
Comentariu scris de paulicy la 29-04-2010  
 
» Prima pagina   » Stiri   » Top   » Comparatii   » Discutii   » Feed RSS   » Parteneri   » Contact
Recomandari : Pret realizare magazin online , Consultant Marketing , Creare magazin online ,

Websiteul TELPORTAL.RO este o revista electronica ce are ca obiectiv prezentarea informatiilor si furnizarea de oferte si servicii din domeniul telefoniei mobile. Firmele producatoare isi rezerva toate drepturile asupra marcilor expuse pe site. Nu vindem telefoane mobile, accesorii sau orice alte produse din domeniul telefoniei mobile sau accesorii, doar promovam magazinele online. TELPORTAL.RO 2002-2024