Prima pagina a portalului
 
  Publicitate contextuala pe TELPORTAL.RO
Asistenta tehnica / Relatii cu clientii

Sistemul de comparare a preturilor ofera vizitatorilor nostri posibilitatea de a alege vanzatorul unui telefon mobil, imediat dupa ce s-a hotarat care este telefonul preferat. In alegerea telefonului dorit vizitatorul are mai multe posibilitati de evaluare la dispozitie (specificatii in limba romana, comparatii, pareri si discutii).

Prin acest sistem magazinul dumneavoastra va beneficia de o expunere mai buna a ofertei de telefoane intr-o structura bine organizata.

Avantaj! - Daca sunteti singurul vanzator al unui model de telefon pe TELPORTAL.RO reclama magazinului va aparea direct pe paginile cu specificatiile telefoanelor cat si pe pagina de comparare a preturilor.

 
  Oferta noastra
Va puteti promova magazinul folosind serviciile platite, gratuite sau mixte. Telportal.ro va recomanda folosirea serviciilor mixte. Mai jos va punem la dispozitie o clasificare a avantajelor de care beneficiati in cadrul fiecarei tip de serviciu.
Descriere optiune Serviciul platit Serviciul gratuit Serviciul mixt
Indexarea zilnica a ofertelor in sistem
Procesarea si afisarea ofertelor prioritar
Afisarea siglei magazinului
Afisare date de contact si harta interactiva
Afisarea detaliilor despre produs
Expunerea celor mai bune oferte ale magazinului in sectiunea Detalii magazin
Posibilitatea de a stabili pretul/click
Statistici detaliate cu clickurile consumate
Linkuri directe si necontorizate catre magazinul dumneavoastra (Util pentru imbunatatirea pozitiei in motoarele de cautare).
Afisarea unui banner pe toate paginile telefonului daca sunteti singurul ofertant.
Publicarea ofertelor in wap.telportal.ro

Daca optati pentru serviciul platit sau mixt va trebui sa achitati o suma minima de 50 Euro + Tva cu care va fi incarcat contul dumneavoastra. Cu suma disponibila veti putea beneficia de vizitatori fiind tarifat fiecare click dat de catre vizitatorii websiteului nostru.

Pentru a beneficia de serviciul gratuit trebuie sa publicati pe toate paginile magazinului dumneavoastra linkul furnizat de noi.

  Securizarea sistemului de preturi

Sistemul de tarifare pe care il utilizam este bazat pe CPC (Cost Pe Click) . Folosind acest sistem serviciile pe care vi le oferim vor avea rezultate concrete. Spre deosebire de alte firme care ofera acest tip de publicitate contextuala clickurile contorizate de noi sunt extrem de bine securizate, astfel incat sa nu existe posibilitatea de frauda.

Am creat urmatoarele filtre astfel incat clickurile sa fie contorizate in avantajul clientului:

- Un click pe un produs din magazinul dumneavoastra se inregistreaza odata de la o singura adresa de ip, urmatorul click pe acel produs de la acea adresa de ip va putea fi contorizat dupa ce trec 24 de ore

Pentru a va asigura de toata transparenta va punem la dispozitie un istoric al clickurilor in timp real din panoul de administrare a ofertei, tot acolo puteti vizualiza si creditul disponibil.

  Cum ma inregistrez ?
Pentru inregistrarea magazinului dumneavoastra in sistemul nostru de comparare a preturilor trebuie sa va inregistrati ca utilizator obisnuit (este necesar sa furnizati o adresa de e-mail valida pentru primirea codului de activare) apoi sa accesati linkul "Oferte pentru magazine" din cadrul panoului de control al utilizatorului.  
 
» Prima pagina   » Stiri   » Top   » Comparatii   » Discutii   » Feed RSS   » Parteneri   » Contact
Recomandari : Pret realizare magazin online , Consultant Marketing , Creare magazin online ,

Websiteul TELPORTAL.RO este o revista electronica ce are ca obiectiv prezentarea informatiilor si furnizarea de oferte si servicii din domeniul telefoniei mobile. Firmele producatoare isi rezerva toate drepturile asupra marcilor expuse pe site. Nu vindem telefoane mobile, accesorii sau orice alte produse din domeniul telefoniei mobile sau accesorii, doar promovam magazinele online. TELPORTAL.RO 2002-2023