Prima pagina a portalului
Stiri si noutati

 Pagina de start

Stiri si articole

 Telefoane mobile

 Servicii telefonie

 Accesorii GSM

 Magazine Online

 Operatori GSM

 Telefonie fixa

 Internationale

 Info Telportal.ro

 Evenimente

Feeduri RSS

 Toate stirile

Arhiva stiri

 Toate stirile

Pentru editori

 Propune o stire

 

Vodafone Romania ofera serviciul de portabilitate a numerelor de telefon

  » Stiri » Operatori GSM Stiri si articole din domeniul telefoniei
Vodafone Romania ofera serviciul de portabilitate a numerelor de telefon

Utilizatorii care aleg serviciile Vodafone de telefonie mobila sau fixa pe baza de abonament isi pot porta gratuit numarul in reteaua Vodafone Romania, pana la 31 decembrie 2008. Promotional, Vodafone va acoperi tariful de portare, de 11 Euro pentru abonatii serviciilor de telefonie mobila si de 13 Euro pentru abonatii serviciilor de telefonie fixa.

ncepand de astazi, serviciul de portabilitate a numerelor de telefon este disponibil in reteaua Vodafone Romania, conform reglementarilor in vigoare. Serviciul de portabilitate permite utilizatorilor sa isi pastreze numarul de telefon, mobil sau fix, in cazul schimbarii furnizorului de servicii de telefonie.

"Pe parcursul ultimilor trei ani, Vodafone s-a pregatit constant pentru momentul portabilitatii, in incercarea de a raspunde tuturor nevoilor de comunicatii. Am investit puternic in crearea celei mai avansate retele din Romania si in dezvoltarea de noi servicii inovatoare, pentru a imbunatati in permanenta experienta oferita clientilor nostri. Vrem sa aducem clientilor Vodafone cea mai buna valoare de utilizare a serviciilor, prin beneficii unice, de la cele mai avantajoase tarife in roaming, oferte unice de Internet mobil in banda larga, pana la un portofoliu puternic de servicii de voce si programe de loialitate care recompenseaza clientii pentru timpul petrecut in reteaua noastra. Promotional, pana la 31 decembrie 2008, utilizatorii care opteaza pentru serviciile noastre de telefonie mobila si fixa, pe baza de abonament, isi pot porta gratuit numarul in reteaua Vodafone", a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer Vodafone Romania.


Pana la sfarsitul anului, Vodafone va acoperi, promotional, tariful corespunzator costurilor intre operatori, pentru utilizatorii care aleg serviciile Vodafone pe baza de abonament. Conform deciziei Autoritatii Nationale de Comunicatii, operatorul Acceptor trebuie sa plateasca operatorului Donor un tarif de 11 Euro pentru numerele mobile portate si de 13 Euro pentru numerele fixe, geografice si non-geografice portate. Pentru a deveni client Vodafone, utilizatorii de telefonie vor completa o cerere de portare, in orice magazin Vodafone sau al partenerilor sai din tara.


La apelarea unui numar portat catre alta retea, clientii Vodafone Romania vor auzi un mesaj sonor specific, inaintea tonului de apel uzual. De asemenea, clientii Vodafone Romania pot afla in ce retea a fost portat un numar de telefon prin apel gratuit la *177# sau la *222.


Vodafone Romania pune la dispozitia clientilor din segmentul de business o retea performanta care asigura calitatea serviciilor de voce si date, construita pe baza celor mai noi tehnologii. Utilizatorii din mediul de afaceri se pot bucura de solutii rapide si eficiente, perfect adaptate nevoilor lor, ce integreaza servicii de telefonie fixa si mobila, date fixe si mobile.


Utilizatorii persoane fizice care aleg sa isi porteze numarul de telefon in reteaua Vodafone Romania pot beneficia acum de oferta exclusiva de telefoane si de portofoliul de servicii de voce care include oferte speciale cu minute gratuite in retea, cat si minute nationale gratuite.


Pana pe 12 noiembrie 2008, Vodafone pune la dispozitia clientilor noi abonamente ce includ, pe viata, minute nationale, minute in retea, SMS-uri in retea si convorbiri nelimitate cu un numar din retea, la preturi atractive. De asemenea, abonamentele Vodafone cu minute incluse (Vodafone 50, Vodafone 75, Vodafone 100) ofera acum un numar dublu de minute nationale lunar si acelasi tarif pentru apelurile nationale ca si pentru apelurile in retea.


Oferta speciala pentru Cartela Vodafone include 150 minute in retea cu 3 euro/luna, 40 minute nationale cu 3 euro/luna si un tarif de 9 centi/min in orice retea nationala pentru 2 euro/luna. In plus, pana pe 12 noiembrie 2008, toti utilizatorii Cartelei Vodafone primesc bonusuri suplimentare pentru valoarea reincarcata lunar, precum si un bonus de 100 de minute in retea in weekend.


Pana la 31 octombrie 2008, clientii care aleg unul din abonamentele de telefonie fixa Vodafone Acasa beneficiaza de oferta speciala care aduce pana la 150 de minute pentru convorbiri gratuite de la Vodafone Acasa catre orice numar mobil Vodafone. De asemenea, utilizatorii serviciilor de telefonie fixa pot opta pentru una dintre cele trei optiuni Vodafone Zona Mea, ce ofera minute incluse si tarife incepand cu 3 eurocenti / min (TVA inclus) pentru apelurile efectuate catre orice destinatie fixa din Romania. Aceste avantaje se transfera si persoanelor care apeleaza clienti Vodafone Zona Mea de pe telefoane fixe, tariful fiind unul corespunzator apelurilor catre destinatii fixe.

 

Stirea a fost publicata la 30-10-2008 si a fost accesata de 3162 ori

Articol publicat de Valentin Manescu

Ultimele stiri din domeniul telefoniei
Millennium Bank lanseaza serviciul SmartPhone Banking
 
Telefoane mobile Philips  - noua gama pe piata romaneasca
Allview lanseaza telefonul Dual SIM S3 Lite
 
Allview lanseaza M5 Music Dual SIM
Folia Alien Surface - protectie inteligenta pentru telefonul tau !
 
HTC Wildfire - cucereste lumea!
Noua veteta de la Samsung - I9000 Galaxy S
 
Push-mail Mobiquus pentru telefoanele Allview dual SIM
 COSMOTE Romania reduce tarifele de roaming si adauga noi parteneri in destinatii exotice
 
Smartphone-urile, vedete in ofertele de vara de la Orange
Allview va invita la World Cup 2010!
 
Vodafone Romania lanseaza 0.facebook.com, un serviciu gratuit de acces la Facebook pe telefonul mobil
HTC Incredible, Desire, EVO 4G si multe alte handseturi din serie vor veni echipate cu Android 2.2 Froyo
 
Samsung S5560 Player 5 a fost lansat in Franta
Microsoft prezinta LG Panther, primul smartphone cu  Windows Phone 7
 
Google prezinta noi handseturi cu Android OS: Samsung Acclaim, Samsung Galaxy i5500, Galaxy i5801, Acer Liquid Stream
Samsung i8920 Omnia HD2 vine echipat cu Symbian 3 OS, camera foto de 12MP si display Super AMOLED
 
Versace Unique, un nou telefon mobil  de lux realizat de LG si ModeLabs
Samsung S3370 disponibil in Marea Britanie, in curand si in Italia
 
Nokia lanseaza doua noi handseturi in India: Nokia X3 si Nokia E52.
 
» Prima pagina   » Stiri   » Top   » Comparatii   » Discutii   » Feed RSS   » Parteneri   » Contact
Recomandari : Pret realizare magazin online , Consultant Marketing , Creare magazin online ,

Websiteul TELPORTAL.RO este o revista electronica ce are ca obiectiv prezentarea informatiilor si furnizarea de oferte si servicii din domeniul telefoniei mobile. Firmele producatoare isi rezerva toate drepturile asupra marcilor expuse pe site. Nu vindem telefoane mobile, accesorii sau orice alte produse din domeniul telefoniei mobile sau accesorii, doar promovam magazinele online. TELPORTAL.RO 2002-2024