Prima pagina a portalului
Stiri si noutati

 Pagina de start

Stiri si articole

 Telefoane mobile

 Servicii telefonie

 Accesorii GSM

 Magazine Online

 Operatori GSM

 Telefonie fixa

 Internationale

 Info Telportal.ro

 Evenimente

Feeduri RSS

 Toate stirile

Arhiva stiri

 Toate stirile

Pentru editori

 Propune o stire

 

Punctul de varf al dezvoltarii camerelor mobile - noul Nokia N82

  » Stiri » Telefoane mobile Stiri si articole din domeniul telefoniei
Punctul de varf al dezvoltarii camerelor mobile - noul Nokia N82

Un singur dispozitiv, posibilitati multiple – computer multimedia, camera optimizata, functii de navigatie

Espoo, Finlanda - Nokia lanseaza terminalul Nokia N82, cel mai nou computer multimedia Nokia optimizat pentru fotografie, navigatie si conectivitate web. Ideal pentru descoperirea de noi locuri si pentru imortalizarea si impartasirea momentelor de neuitat, Nokia N82 ofera fotografilor pasionati experiente optimizate de utilizare a camerei.


Descoperiti, surprindeti si impartasiti
Terminalul Nokia N82 va permite sa explorati imprejurimile si sa ajungeti la destinatie prin intermediul functiilor pentru navigatie. De asemenea, datorita capabilitatilor de top ale camerei puteti consemna in imagini aventurile dumneavoastra, pe care le puteti impartasi imediat cu lumea, incarcandu-le cu usurinta pe web.
Pe langa A-GPS, camera de 5 megapixeli, blitul Xenon, tehnologia optica de la Carl Zeiss si conectivitatea web, dispozitivul Nokia N82 incorporeaza, de asemenea, toate functiile unui computer multimedia, specifice gamei Nokia Nseries. La fel ca si precedesorul sau, Nokia N95, terminalul Nokia N82 este cel mai bun exemplu pentru convergenta tehnologica integrata intr-un singur dispozitiv.

"Evolutia capabilitatilor camerelor mobile a avut un ritm extrem de rapid in ultimii ani. Nokia N82 stabileste un nou nivel de performanta in ceea ce priveste calitatea imaginii, rapiditatea si usurinta in utilizare - nu doar superior oricarui dispozitiv cu camera de pe piata ci o adevarata alternativa pentru camerele digitale de sine statatoare." a declarat Satu Ehrnrooth, head of Nokia Nseries Cameras Category, Multimedia, Nokia. "Pe langa functiile de top ale camerei, terminalul Nokia N82 va permite sa descoperiti noi locuri prin intermediul capabilitatilor de navigatie, sa va bucurati de muzica, sa navigati pe Internet, sa va jucati, sa trimiteti mesaje instantanee si sa faceti parte din comunitatea globala web 2.0 - oriunde v-ati afla. Conectivitatea fara fir in banda larga, convergenta tehnologica si performantele superioare sunt atuurile care recomanda acest dispozitiv ca fiind indispensabil"!


Descoperiti lumea
Puternicul sistem de navigatie A-GPS impreuna cu aplicatia preinstalata Nokia Maps va ajuta sa descoperiti noi locuri, fie in strainatate, fie in imediata apropiere. Dispozitivele Nokia N82 sunt comercializate impreuna cu o versiune demo a aplicatiei de navigatie cu instructiuni vocale*, iar utilizatorii pot achizitiona separat optiuni suplimentare, precum ghiduri turistice sau pot prelungi perioada de licenta a serviciului de navigatie.

Oferind acces la peste 15 milioane de puncte de interes, utilizatorii pot localiza si vizita cele mai interesante atractii turistice, baruri, restaurante, oriunde s-ar afla. De asemenea, dispozitivul permite expedierea prin MMS de rute sau fragmente de harta, si salvarea in galerie de imagini ale hartilor afisate pe ecran.


Surprindeti clipa
Prin intermediul camerei de 5 megapixeli, blitului Xenon si tehnologiei optice de la Carl Zeiss, terminalul Nokia N82 ofera imagini extrem de clare, chiar si in conditii de luminozitate redusa. Activarea rapida a camerei, functia de autofocus cu lumina de asistenta, reincarcarea rapida intre captari, precum si inregistrarea de secvente video la calitate DVD sunt functii care transforma acest dispozitiv intr-un instrument practic si fiabil pentru surprinderea in imagini a celor mai importate momente ale vietii.

Datorita cartelei microSD de 2GB, inclusa in pachetul de vanzare standard*, puteti stoca pe dispozitiv pana la 900 de imagini de inalta rezolutie sau pana la 84 de minute de inregistrare video de inalta calitate.

"Terminalul Nokia N82 ofera capabilitati de top pentru imagini si navigatie, integrate intr-un dispozitiv premium, extrem de elegant. Imaginati-va lumea de posibilitati pe care o deschide acest dispozitiv si modul in care viata si experientele ei de zi cu zi vor fi imbogatite. Designul sofisticat si aspectul glossy vor fi admirate de barbati si femei deopotriva, dispozitivul adresandu-se persoanelor cu un stil puternic conturat, adepte ale celor mai noi tehnologii," a adaugat Satu Ehrnrooth.


Oferiti lumii povestile dumneavoastra
Conectivitatea Wi-Fi de mare viteza si incarcarea rapida pe site-urile comunitatilor online simplifica semnificativ impartasirea experientelor si descoperirilor personale. Prin simpla apasare a unei taste, imaginea sau secventa video dorita este trimisa spre incarcare, utilizatorul avand in continuare acces la celelalte functii ale dispozitivului.

De asemenea, va puteti impresiona prietenii prin prezentari multimedia - insotite de muzica si efecte speciale - usor de vizualizat pe afisajul de inalta rezolutie al dispozitivului sau pe ecranul unui televizor compatibil.

 Nokia N82 dispune de noul tip de meniu 3D multimedia, sensibil la continut si include un sensor practic de orientare ce permite rotirea automata a interfetei cu utilizatorul, intre modul de vizualizare orizontal sau vertical. Pentru acces rapid si usor la continut de divertisment, Nokia N82 ofera suport pentru serviciile web Nokia disponibile prin Ovi, inclusiv pentru Nokia Music Store, N-Gage ** si Nokia Maps.

Terminalul Nokia N82 va fi disponibil incepand de astazi pe anumite piete cheie la un pret estimativ de 450 de Euro, suma care nu ia in calcul taxele si subventiile aplicabile produsului.


Lista completa a specificatiilor o gasiti la adresa http://www.telportal.ro/telefon-Nokia_N82.htm

Imagini cu telefonul le puteti gasi la adresa http://www.telportal.ro/imagini-Nokia_N82.htm



 

Stirea a fost publicata la 22-11-2007 si a fost accesata de 3628 ori

Articol publicat de Valentin Manescu

Ultimele stiri din domeniul telefoniei
Millennium Bank lanseaza serviciul SmartPhone Banking
 
Telefoane mobile Philips  - noua gama pe piata romaneasca
Allview lanseaza telefonul Dual SIM S3 Lite
 
Allview lanseaza M5 Music Dual SIM
Folia Alien Surface - protectie inteligenta pentru telefonul tau !
 
HTC Wildfire - cucereste lumea!
Noua veteta de la Samsung - I9000 Galaxy S
 
Push-mail Mobiquus pentru telefoanele Allview dual SIM
 COSMOTE Romania reduce tarifele de roaming si adauga noi parteneri in destinatii exotice
 
Smartphone-urile, vedete in ofertele de vara de la Orange
Allview va invita la World Cup 2010!
 
Vodafone Romania lanseaza 0.facebook.com, un serviciu gratuit de acces la Facebook pe telefonul mobil
HTC Incredible, Desire, EVO 4G si multe alte handseturi din serie vor veni echipate cu Android 2.2 Froyo
 
Samsung S5560 Player 5 a fost lansat in Franta
Microsoft prezinta LG Panther, primul smartphone cu  Windows Phone 7
 
Google prezinta noi handseturi cu Android OS: Samsung Acclaim, Samsung Galaxy i5500, Galaxy i5801, Acer Liquid Stream
Samsung i8920 Omnia HD2 vine echipat cu Symbian 3 OS, camera foto de 12MP si display Super AMOLED
 
Versace Unique, un nou telefon mobil  de lux realizat de LG si ModeLabs
Samsung S3370 disponibil in Marea Britanie, in curand si in Italia
 
Nokia lanseaza doua noi handseturi in India: Nokia X3 si Nokia E52.
 
» Prima pagina   » Stiri   » Top   » Comparatii   » Discutii   » Feed RSS   » Parteneri   » Contact
Recomandari : Pret realizare magazin online , Consultant Marketing , Creare magazin online ,

Websiteul TELPORTAL.RO este o revista electronica ce are ca obiectiv prezentarea informatiilor si furnizarea de oferte si servicii din domeniul telefoniei mobile. Firmele producatoare isi rezerva toate drepturile asupra marcilor expuse pe site. Nu vindem telefoane mobile, accesorii sau orice alte produse din domeniul telefoniei mobile sau accesorii, doar promovam magazinele online. TELPORTAL.RO 2002-2024