Prima pagina a portalului
Stiri si noutati

 Pagina de start

Stiri si articole

 Telefoane mobile

 Servicii telefonie

 Accesorii GSM

 Magazine Online

 Operatori GSM

 Telefonie fixa

 Internationale

 Info Telportal.ro

 Evenimente

Feeduri RSS

 Toate stirile

Arhiva stiri

 Toate stirile

Pentru editori

 Propune o stire

 

Nokia Music Store , muzica la indemana oricui

  » Stiri » Servicii telefonie Stiri si articole din domeniul telefoniei

Londra, Regatul Unit - Gazduind milioane de melodii ale artistilor importanti, ale caselor de discuri independente, precum si hituri locale, Nokia Music Store permite utilizatorilor sa se bucure de acordurile preferate direct de pe dispozitivul Nokia sau de pe PC. Nokia Music Store face parte din gama de servicii disponibila prin portalul Ovi by Nokia si imbina beneficiile descarcarii si ascultarii de muzica in timp real, oferind astfel utilizatorului libertatea de a alege muzica preferata, atunci cand isi doreste.

Prin intermediul unui singur cont de utilizator, iubitorii de muzica pot accesa Nokia Music Store de pe PC-ul de acasa sau direct de pe dispoztivele Nokia optimizate pentru acest serviciu, printre care Nokia N81 si Nokia N95 8GB. Utilizatorii pot rasfoi cataloagele de muzica, consulta recomandarile altor utilizatori sau cauta artistii, melodiile sau albumele preferate, toate acestea direct de pe dispozitiv. Cantecul ales poate fi adaugat pe lista de melodii dorite pentru o achizitionare ulterioara sau poate fi cumparat imediat, descarcandu-l direct pe dispozitiv, fara a mai fi necesara utilizarea PC-ului. De asemenea, cantecele achizitionate pot fi transferate prin intermediul PC-ului pe dispozitive Nokia compatibile, printre care se numara Nokia 5310 XpressMusic si Nokia 5610 XpressMusic. Utilizatorul dispune de multiple optiuni de plata, printre care cartea de credit, PayPal si serviciile de acces preplatit (prepaid voucher).

Nokia Music Store urmeaza sa fie disponibil in aceasta toamna pe principalele piete europene, iar in urmatoarele luni, serviciul va fi extins in mai multe tari europene si din Asia. In Europa, o melodie va costa 1 Euro iar pretul unui album va incepe de la 10 Euro. Un abonament lunar pentru servicii de redarea de muzica in timp real pe PC va costa 10 Euro.

Avand la dispozitie o colectie de milioane de melodii de la cele mai mari case de discuri, precum si creatii ale unor case de discuri independente din intreaga lume, melomanii vor gasi cu siguranta muzica potrivita pentru fiecare stare de spirit. In plus, Nokia Music Store isi propune sa promoveze cat mai mult muzica locala, reprezentativa fiecarei tari - o initiativa care dorim sa depaseasca orice proiecte similare organizate de alte magazine de muzica digitale. Daca doriti sa aflati ce asculta ceilalti, puteti utiliza motorul dinamic de recomandari precum si playlist-urile instantanee, create in functie de genul muzical.

Cantecele sunt livrate in general in formatul audio de inalta calitate Windows Media Audio (WMA) de 192Kbps. Cantecele astfel achizitionate pot fi transferate cu usurinta pe dispozitivul Nokia prin intermediul programului Windows Media Player sau cu noul client Nokia Music PC, care urmeaza sa fie lansat in cursul acestui an. Clientul Nokia Music PC permite sincronizarea inversa a playlist-urilor, copierea simultana de pe CD pe dispozitiv si PC, precum si autosincronizarea muzicii achizitionate si accesul direct la Nokia Music Store. Telefonul N81 cu music player integrat permite crearea de playlist-uri si organizarea colectiei de muzica in miscare, inclusiv editarea informatiilor despre melodie si artist, precum si alegerea graficii de album dorite. Mai este foarte putin pana ne vom putea bucura si noi  de muzica oferita de Nokia Music Store .

 

Stirea a fost publicata la 29-08-2007 si a fost accesata de 3538 ori

Articol publicat de Andre3a

Ultimele stiri din domeniul telefoniei
Millennium Bank lanseaza serviciul SmartPhone Banking
 
Telefoane mobile Philips  - noua gama pe piata romaneasca
Allview lanseaza telefonul Dual SIM S3 Lite
 
Allview lanseaza M5 Music Dual SIM
Folia Alien Surface - protectie inteligenta pentru telefonul tau !
 
HTC Wildfire - cucereste lumea!
Noua veteta de la Samsung - I9000 Galaxy S
 
Push-mail Mobiquus pentru telefoanele Allview dual SIM
 COSMOTE Romania reduce tarifele de roaming si adauga noi parteneri in destinatii exotice
 
Smartphone-urile, vedete in ofertele de vara de la Orange
Allview va invita la World Cup 2010!
 
Vodafone Romania lanseaza 0.facebook.com, un serviciu gratuit de acces la Facebook pe telefonul mobil
HTC Incredible, Desire, EVO 4G si multe alte handseturi din serie vor veni echipate cu Android 2.2 Froyo
 
Samsung S5560 Player 5 a fost lansat in Franta
Microsoft prezinta LG Panther, primul smartphone cu  Windows Phone 7
 
Google prezinta noi handseturi cu Android OS: Samsung Acclaim, Samsung Galaxy i5500, Galaxy i5801, Acer Liquid Stream
Samsung i8920 Omnia HD2 vine echipat cu Symbian 3 OS, camera foto de 12MP si display Super AMOLED
 
Versace Unique, un nou telefon mobil  de lux realizat de LG si ModeLabs
Samsung S3370 disponibil in Marea Britanie, in curand si in Italia
 
Nokia lanseaza doua noi handseturi in India: Nokia X3 si Nokia E52.
 
» Prima pagina   » Stiri   » Top   » Comparatii   » Discutii   » Feed RSS   » Parteneri   » Contact
Recomandari : Pret realizare magazin online , Consultant Marketing , Creare magazin online ,

Websiteul TELPORTAL.RO este o revista electronica ce are ca obiectiv prezentarea informatiilor si furnizarea de oferte si servicii din domeniul telefoniei mobile. Firmele producatoare isi rezerva toate drepturile asupra marcilor expuse pe site. Nu vindem telefoane mobile, accesorii sau orice alte produse din domeniul telefoniei mobile sau accesorii, doar promovam magazinele online. TELPORTAL.RO 2002-2024