Prima pagina a portalului
Stiri si noutati

 Pagina de start

Stiri si articole

 Telefoane mobile

 Servicii telefonie

 Accesorii GSM

 Magazine Online

 Operatori GSM

 Telefonie fixa

 Internationale

 Info Telportal.ro

 Evenimente

Feeduri RSS

 Toate stirile

Arhiva stiri

 Toate stirile

Pentru editori

 Propune o stire

 

Nokia lanseaza telefoanele E71 si E66 optimizate pentru e-mail personal si de afaceri

  » Stiri » Telefoane mobile Stiri si articole din domeniul telefoniei
Nokia lanseaza telefoanele E71 si E66 optimizate pentru e-mail personal si de afaceri

Nokia a lansat Nokia E71 si Nokia E66, cele mai noi dispozitive optimizate pentru e-mail din gama Eseries. Elegantul Nokia E71 dispune de tastatura QWERTY completa, iar Nokia E66, un dispozitiv caracterizat prin stil, dispune de mecanism de deschidere de tip glisant si ofera suport pentru o gama larga de solutii de e-mail pentru afaceri precum Microsoft Exchange, cea mai utilizata solutie de e-mail corporativ la nivel global. Pretul estimativ al dispozitivelor Nokia E71 si Nokia E66 este de 350 EUR, suma care nu include taxele si subventiile aplicabile produselor.

"Nokia E71 si Nokia E66 au fost concepute pentru cei cu un stil de viata activ, care doresc acces facil si rapid la e-mailul de serviciu si la cel personal, oriunde s-ar afla. Aceste dispozitive raspund solicitarilor venite din partea utilizatorilor, agenda si contactele putand fi activate acum prin simpla atingere a unei taste," a declarat Søren Petersen, Senior Vice President, Devices, Nokia. "De asemenea, oamenii isi doresc dispozitive elegante, cu finisaje de calitate si interfata intuitiva. Am ales sa utilizam otelul inoxidabil ca material de baza pentru aceste dispozitive deoarece acesta confera un plus de rezistenta si eleganta. In plus, Nokia E71 si Nokia E66 dispun de cele mai noi si mai populare functii complete multimedia."


Acces la e-mail printr-o singura tasta
Nokia E71 si Nokia E66 sunt complet echipate pentru instalarea si utilizarea facila a solutiilor de e-mail personal si de afaceri. Cei care utilizeaza Microsoft Exchange la birou pot accesa mesajele e-mail prin intermediul solutiei mobile Mail for Exchange preinstalata pe Nokia E71 si Nokia E66. Datorita celor doua dispozitive utilizatorii dispun de acces fiabil si in timp real la e-mail, agenda, contacte si lista de sarcini si pot descarca direct pe dispozitiv fisiere atasate in formatele Word, Excel, Powerpoint si PDF.


Nokia E71 si Nokia E66 ofera suport pentru conturi de e-mail de la peste 1000 de furnizori de Internet din intreaga lume precum Gmail, Yahoo! si Hotmail. In plus, Nokia E71 si Nokia E66 ofera suport pentru solutia de e-mail Nokia Intellisync Wireless, precum si pentru solutii de la terti, ca de exemplu System Seven si Visto Mobile. Ambele dispozitive dispun de un nou mod de comutare care permite vizualizarea separata a afisajelor cu continut de serviciu si a celor personale.


"Datorita utilizarii extinse a aplicatiilor de e-mail mobil si accesului la aplicatii de tip wireless, compania Nokia ocupa o pozitie de lider datorita portofoliului bogat de terminale de top care vin in intampinarea cerintelor utilizatorilor care isi doresc dispozitive din gama high-end si ale profesionistilor care lucreaza in domeniul mobil," a declarat Andrew Brown, Director, Wireless Enterprise Strategies Global Wireless Practice, Strategy Analytics.


Instrumente sofisticate, design la exterior, cat si in interior
Avand o carcasa din otel inoxidabil, disponibila in doua culori - gri argintiu si argintiu deschis, cu elemente grafice gravate, Nokia E71 imbina calitatea si maiestria specifice Nokia. Finisajele metalice moderne ale dispozitivului Nokia E71 sunt completate de afisajul in culori vii si interfata intuitiva, foarte usor de utilizat. Conceput atat pentru utilizarea cu o singura mana cat si cu ambele maini, Nokia E71 dispune de un design ergonomic, care se evidentiaza prin forma subtire si tastatura dedicata.


Nokia E66 dispune de un design premium, cu accente din otel inoxidabil si mecanism glisant de inalta precizie. Avand aceleasi functii cheie ale dispozitivului Nokia E71, printre care agenda si lista de contacte optimizate si moduri de afisare cu meniuri initiale personalizabile, Nokia E66 dispune de functii suplimentare unice precum senzorul de orientare care permite in mod automat vizualizarea pe intreg ecranul si anuleaza sunetul de apel atunci cand dispozitivul este intors cu partea frontala in jos. Disponibil in doua culori, gri argintiu si argintiu deschis, Nokia E66 se remarca drept un instrument de afaceri sofisticat, cu un design deosebit.


Divertisment mobil
Pe langa aplicatii de gestionare a aplicatiilor de e-mail si a informatiilor de ordin personal, Nokia E71 si Nokia E66 ofera, dupa cum era de asteptat, suport pentru cele mai noi servicii de la Ovi precum harti, muzica si impartasire de fisiere multimedia. De asemenea, cele doua dispozitive dispun de conectivitate HSDPA, WLAN si 3G, aplicatii pentru navigatie A-GPS (Assisted GPS) si Nokia Maps, music player si suport pentru memorie extensibila de pana la 8GB. In plus, ambele dispozitive sunt echipate cu camera de 3.2 megapixeli cu focalizare automata.


Dispozitive pentru companii de orice dimensiuni
Utile atat pentru antreprenori cat si pentru companii mici, Nokia E71 si Nokia E66 sunt echipate cu o serie completa de functii, ideale pentru companii mari, precum functia preinstalata de criptare a memoriei dispozitivului si a cartelei de memorie. Ambele dispozitive ofera suport pentru VPN (Virtual Private Network) care asigura accesul la reteaua companiei si pentru functia de blocare si stergere de date pentru protejarea informatiilor companiei. Integrand tehnologii importante care le permit departamentelor IT sa gestioneze eficient setarile de securitate si aplicatiile corporative, precum si functiile avansate de date si de voce, Nokia E71 si Nokia E66 completeaza gama de dispozitive Eseries care ofera suport pentru implementarea de solutii destinate mediului de afaceri.


Accesorii cu stil
Tot astazi Nokia a lansat o serie de accesorii destinate dispozitivelor Nokia E71 si Nokia E66. Setul auto Nokia CK-100 si setul auto cu afisaj Nokia CK-600 sunt usor de utilizat si de instalat, iar software-ul acestora poate fi actualizat la fel de usor. Setul auto Nokia CK-100 dispune de aplicatia de ghidare vocala Nokia Talk si telecomanda, iar setul auto cu afisaj Nokia CK-600 dispune de afisaj color detasabil si telecomanda cu taste iluminate pentru gestionarea activa a apelurilor. Pentru un plus de mobilitate, Nokia a lansat elegantul set cu casca Bluetooth Nokia BH-212, suportul mobil Nokia CR-106 pentru Nokia E71 si suportul mobil Nokia CR-105 pentru Nokia E66.


Wong Soon Nam, Vice President, Consumer Marketing, SingTel, a declarat: "Utilizatorii nostri vor beneficia de solutii superioare de e-mail wireless eficiente din punct de vedere al costurilor prin intermediul serviciului de Internet in banda larga Broadband on Mobile de la SingTel si al dispozitivelor din gama Nokia Eseries. Acestea ofera un avantaj competitiv precum si posibilitatea de a accesa informatii importante in mediul mobil, oferind astfel maximum de mobilitate in afaceri."
"Nokia E71 si Nokia E66 dispun de toate elementele care definesc si sustin brandul Nokia: calitate, fiabilitate si usurinta in utilizare," a declarat Lucio Golinelli, Executive Vice President, Sales, Consumer Domestic Mobile Services, Telecom Italia. "Utilizatorii nostri sunt interesati de functionalitate, dar si de design, iar Nokia E71 reprezinta imbinarea perfecta a celor doua atribute, fiind un concept nou si totdata un nou mod de lucru."


"Extinderea mobilitatii corporative a dus la cresterea cerintelor utilizatorilor pentru noi solutii si dispozitive. Intr-o era a comunicarii, noile dispozitive din gama Eseries, Nokia E71 si Nokia E66 indeplinesc cerintele privind activitatea profesionala si divertismentul mobil ale diverselor profiluri de utilizatori," a declarat Paulo Cesar Teixeira, VP, Operations, Vivo.

Specificatiile tehnice le puteti gasi accesand urmatoarele linkuri Nokia E71, Nokia E66

 

Stirea a fost publicata la 20-06-2008 si a fost accesata de 5456 ori

Articol publicat de Valentin Manescu

Ultimele stiri din domeniul telefoniei
Millennium Bank lanseaza serviciul SmartPhone Banking
 
Telefoane mobile Philips  - noua gama pe piata romaneasca
Allview lanseaza telefonul Dual SIM S3 Lite
 
Allview lanseaza M5 Music Dual SIM
Folia Alien Surface - protectie inteligenta pentru telefonul tau !
 
HTC Wildfire - cucereste lumea!
Noua veteta de la Samsung - I9000 Galaxy S
 
Push-mail Mobiquus pentru telefoanele Allview dual SIM
 COSMOTE Romania reduce tarifele de roaming si adauga noi parteneri in destinatii exotice
 
Smartphone-urile, vedete in ofertele de vara de la Orange
Allview va invita la World Cup 2010!
 
Vodafone Romania lanseaza 0.facebook.com, un serviciu gratuit de acces la Facebook pe telefonul mobil
HTC Incredible, Desire, EVO 4G si multe alte handseturi din serie vor veni echipate cu Android 2.2 Froyo
 
Samsung S5560 Player 5 a fost lansat in Franta
Microsoft prezinta LG Panther, primul smartphone cu  Windows Phone 7
 
Google prezinta noi handseturi cu Android OS: Samsung Acclaim, Samsung Galaxy i5500, Galaxy i5801, Acer Liquid Stream
Samsung i8920 Omnia HD2 vine echipat cu Symbian 3 OS, camera foto de 12MP si display Super AMOLED
 
Versace Unique, un nou telefon mobil  de lux realizat de LG si ModeLabs
Samsung S3370 disponibil in Marea Britanie, in curand si in Italia
 
Nokia lanseaza doua noi handseturi in India: Nokia X3 si Nokia E52.
 
» Prima pagina   » Stiri   » Top   » Comparatii   » Discutii   » Feed RSS   » Parteneri   » Contact
Recomandari : Pret realizare magazin online , Consultant Marketing , Creare magazin online ,

Websiteul TELPORTAL.RO este o revista electronica ce are ca obiectiv prezentarea informatiilor si furnizarea de oferte si servicii din domeniul telefoniei mobile. Firmele producatoare isi rezerva toate drepturile asupra marcilor expuse pe site. Nu vindem telefoane mobile, accesorii sau orice alte produse din domeniul telefoniei mobile sau accesorii, doar promovam magazinele online. TELPORTAL.RO 2002-2024