Prima pagina a portalului
Stiri si noutati

 Pagina de start

Stiri si articole

 Telefoane mobile

 Servicii telefonie

 Accesorii GSM

 Magazine Online

 Operatori GSM

 Telefonie fixa

 Internationale

 Info Telportal.ro

 Evenimente

Feeduri RSS

 Toate stirile

Arhiva stiri

 Toate stirile

Pentru editori

 Propune o stire

 

Nokia lanseaza premiile anuale Nokia Mobile Filmmaking Awards pentru a sustine Pangea Day

  » Stiri » Evenimente Stiri si articole din domeniul telefoniei
Nokia lanseaza premiile anuale Nokia Mobile Filmmaking Awards pentru a sustine Pangea Day

Intr-o lume in care oamenii se separa in functie de granite, diferente si conflicte, este foarte usor sa uitam ca avem foarte multe in comun. Pangea Day este un eveniment care isi propune sa depaseasca aceste bariere prin puterea artei cinematografice, ajutandu-i pe oameni sa se vada prin ochii altora. Nokia invita pe toata lumea sa se inscrie la Nokia Mobile Filmmaking Awards 2008 prin crearea si incarcara de scurt metraje pe www.ovi.com/pangeaday in vederea participarii la primul eveniment Pangea Day in cadrul caruia vor fi proiectate pe data de 10 mai 2008 toate filmele inscrise.

 
Evenimentul Pangea Day a fost creat de celebra realizatoare de documentare si castigatoare a numeroase premii, Jehane Noujaim, dupa castigarea prestigiosului premiu TED ( Technology, Entertainment, Design) in anul 2006. Noujaim, TED si Nokia au creat Pangea Day pentru a aduce oamenii mai aproape unii de altii prin intermediul filmului si pentru a-i incuraja sa vada lumea prin ochii celorlalti.
 
Participantii la competitie pot incarca materialele realizate pentru Nokia Mobile Filmmaking Awards 2008 prin intermediul serviciului Share on Ovi (ovi.com/pangeaday), un serviciu online gratuit, care faciliteaza incarcarea, gestionarea si impartasirea de continut multimedia personal prin intermediul dispozitivelor mobile, al celor de tip desktop si al altor dispozitive compatibile. Utilizatorii pot vota - pe baza de inregistrare - cinci finalisti ale caror materiale vor fi proiectate pe durata evenimentului Pangea Day si pot castiga o excursie la Los Angeles, de unde va fi transmis evenimentul.
 
„ Aceasta competitie constituie o ocazie unica pentru oameni din intreaga lume de a se implica in evenimentul cu acoperire globala, Pangea Day. De asemenea, Nokia Mobile Filmmaking Awards scoate in evidenta modul in care dispozitivele mobile si serviciile convergente contribuie la apropierea si comunicarea dintre oameni cu diverse medii sociale," a declarat Tero Ojanperä, Vicepresedinte executive si responsabil al Nokia Entertainment and Communities.  „Datorita interesului din ce in ce mai crescut fata de impartasirea de imagini si materiale video prin intermediul dispozitivelor mobile si al serviciilor precum Share on Ovi, dorim sa incurajam creativitatea utilizatorilor acestor tehnologii."
 
Toti cei cinci finalisti alesi prin vot online vor primi bilete de avion pentru evenimentul de la Los Angeles. Juriul alcatuit din experti - printre care Jehane Noujaim, Dave Stewart si altii - vor analiza filmele inainte de difuzarea acestora si vor alege castigatorul competitiei, care va fi anuntat in timpul evenimentului Pangea Day. Pe langa participarea la evenimentul de la Los Angeles, castigatorul competitiei va primi drept recunoastere un sejur extraordinar, ideal pentru punerea in practica a talentelor de regizor in mediul mobil, precum si un buget pentru productia filmului excursiei.
 
Competitia se va desfasura in perioada 17 martie - 15 aprilie 2008. Pentru a putea participa la Nokia Mobile Filmmaking Awards, materialele video trebuie sa aiba o durata de maxim doua minute si sa se incadreze intr-una dintre urmatoarele teme:
- Un act de altruism
- O persoana deosebita
- Cea mai buna parte a zilei
- Un lucru care ne face sa zambim
 
In data de 10 mai, locuri din intreaga lumea, de pe aproape toate continentele, vor intra in legatura directa timp de patru ore pentru a transmite live patru ore de scurt metraje provenite din toate colturile lumii. Evenimentul organizat de Nokia si TED va avea invitati speciali care vor tine discursuri si artisti care vor sustine concerte. Prin intermediul paginii Friends of Pangea Day - http://www.pangeaday.org/events.php - oricine, de oriunde, se poate inregistra si poate gazdui un eveniment Pangea Day sau poate participa la un astfel de eveniment organizat de comunitatea locala.
 
Pentru informatii suplimentare despre Pangea Day si 2008 Nokia Mobile Filmmaking Awards, va rugam sa vizitati www.ovi.com/pangeaday .
 
Materialele pentru presa sunt disponibile la www.nokia.com/press/pangeaday .
 

Despre Pangea Day
Pangea Day este un eveniment care, folosindu-se de puterea imaginilor, sprijina toleranta si forta empatiei pentru a uni oamenii de pretutindeni cu scopul de a construi un viitor mai bun. Creat de celebra realizatoare de filme documentare Jehane Noujaim, castigatoare a numeroase premii, impreuna cu TED Conferences in urma castigarii prestigiousului TED Prize, Pangea Day are drept misiune crearea unei comunitati prin care oamenii de pretutindeni sa contribuie la schimbarea in bine. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa vizitati www.pangeaday.org.

 

Stirea a fost publicata la 25-03-2008 si a fost accesata de 2792 ori

Articol publicat de Valentin Manescu

Ultimele stiri din domeniul telefoniei
Millennium Bank lanseaza serviciul SmartPhone Banking
 
Telefoane mobile Philips  - noua gama pe piata romaneasca
Allview lanseaza telefonul Dual SIM S3 Lite
 
Allview lanseaza M5 Music Dual SIM
Folia Alien Surface - protectie inteligenta pentru telefonul tau !
 
HTC Wildfire - cucereste lumea!
Noua veteta de la Samsung - I9000 Galaxy S
 
Push-mail Mobiquus pentru telefoanele Allview dual SIM
 COSMOTE Romania reduce tarifele de roaming si adauga noi parteneri in destinatii exotice
 
Smartphone-urile, vedete in ofertele de vara de la Orange
Allview va invita la World Cup 2010!
 
Vodafone Romania lanseaza 0.facebook.com, un serviciu gratuit de acces la Facebook pe telefonul mobil
HTC Incredible, Desire, EVO 4G si multe alte handseturi din serie vor veni echipate cu Android 2.2 Froyo
 
Samsung S5560 Player 5 a fost lansat in Franta
Microsoft prezinta LG Panther, primul smartphone cu  Windows Phone 7
 
Google prezinta noi handseturi cu Android OS: Samsung Acclaim, Samsung Galaxy i5500, Galaxy i5801, Acer Liquid Stream
Samsung i8920 Omnia HD2 vine echipat cu Symbian 3 OS, camera foto de 12MP si display Super AMOLED
 
Versace Unique, un nou telefon mobil  de lux realizat de LG si ModeLabs
Samsung S3370 disponibil in Marea Britanie, in curand si in Italia
 
Nokia lanseaza doua noi handseturi in India: Nokia X3 si Nokia E52.
 
» Prima pagina   » Stiri   » Top   » Comparatii   » Discutii   » Feed RSS   » Parteneri   » Contact
Recomandari : Pret realizare magazin online , Consultant Marketing , Creare magazin online ,

Websiteul TELPORTAL.RO este o revista electronica ce are ca obiectiv prezentarea informatiilor si furnizarea de oferte si servicii din domeniul telefoniei mobile. Firmele producatoare isi rezerva toate drepturile asupra marcilor expuse pe site. Nu vindem telefoane mobile, accesorii sau orice alte produse din domeniul telefoniei mobile sau accesorii, doar promovam magazinele online. TELPORTAL.RO 2002-2024