Prima pagina a portalului
Stiri si noutati

 Pagina de start

Stiri si articole

 Telefoane mobile

 Servicii telefonie

 Accesorii GSM

 Magazine Online

 Operatori GSM

 Telefonie fixa

 Internationale

 Info Telportal.ro

 Evenimente

Feeduri RSS

 Toate stirile

Arhiva stiri

 Toate stirile

Pentru editori

 Propune o stire

 

Mereu conectat si pe drumul cel bun cu noul Tablet Pc Nokia N810 Internet

  » Stiri » Telefoane mobile Stiri si articole din domeniul telefoniei
Mereu conectat si pe drumul cel bun cu noul Tablet Pc Nokia N810 Internet

Summit Web 2.0, San Francisco, CA, SUA - Nokia a lansat astazi Nokia N810 Internet Tablet, un dispozitiv care marcheaza o noua etapa a comunicarii mobile prin Internet. Dispozitivul de dimensiuni reduse poate fi conectat la orice hotspot WiFi permitand astfel realizarea de apeluri prin Internet, verificarea contului de email Google sau a contului Facebook, precum si vizionarea de clipuri video pe YouTube si actualizarea blogului personal prin intermediul tastaturii detasabile si a uimitorului afisaj touch screen. Hartile si sistemul de navigatie integrate ofera utilizatorilor cea mai scurta cale spre destinatia aleasa. Livrarile pentru acest dispozitiv sunt planificate pentru mijlocul lunii noiembrie la pretul estimativ de 479 USD, suma care nu ia in calcul taxele si subventiile aplicabile produsului.

Mai aproape de comunitate

Oriunde v-ati afla - acasa, in parc sau intr-o cafenea - dispozitivul Nokia N810 va mentine in permanenta conectat la intreaga lume. Prin intermediul acestuia, va puteti verifica email-ul, puteti citi online ultimele stiri mondene sau puteti comunica cu prietenii Dvs. prin mesaje instantanee. De asemenea, va puteti impartasi starea de spirit pe site-urile sociale favorite, puteti realiza apeluri prin Skype si utiliza aplicatia Gizmo pentru videoconferinte, prin intermediul camerei VGA integrate. Astfel, nu veti fi niciodata departe de cei dragi.

Pe drumul cel bun

Cu Nokia N810 va aflati mereu pe drumul cel bun. Datorita modulului GPS integrat si hartilor preinstalate, puteti stabili cu precizie locul in care va aflati si puteti localiza o varietate de puncte de interes. Pentru a explora cu usurinta lumea pe jos sau in automobil, puteti actualiza sistemul de navigatie la versiunea Wayfinder cu instructiuni vocale pas cu pas.

Plictiseala nu este o optiune

Fie ca va aventurati intr-o calatorie de vis sau pur si simplu mergeti la birou, Nokia N810 este partenerul ideal de drum. Nu beneficiati de nici un punct de acces WiFi? Nu face nimic! Nokia N810 permite redarea a pana la 45 de ore de muzica si stocarea a pana la 7500 de cantece pe o cartela de memorie de 10 GB* (optional). Afisajul lat, de dimensiuni mari (4.13´´) si de inalta rezolutie (800x480 pixeli) ofera o experienta vizuala magica.

"Nokia N810 integreaza capacitatile unui computer traditional intr-un format de dimensiuni reduse. Tehnologia terminalului, bazata pe standarde deschise, contribuie la accelerarea procesului de convergenta a unor functii si servicii multiple intr-un singur dispozitiv," a declarat Ari Virtanen, vice-presedinte, Convergence Products, Multimedia, Nokia. "Noul Nokia N810 ofera experienta autentica Web 2.0 prin intermediul unui dispozitiv compact, elegant si surprinzator de avantajos -permitand accesul direct la sursele de interes ale utilizatorului."

Nokia N810 se bazeaza pe platforma maemo Linux OS2008, care poate fi actualizata si pe dispozitivul Nokia N800, care integreaza generatia anterioara de hardware pentru internet tablet. Acest software dispune de o interfata cu utilizatorul cu optiuni multiple pentru personalizare si include numeroase noutati, precum browser-ul Mozilla cu Ajax si Adobe flash 9, suportul pentru set cu casca Bluetooth si functiile avansate audio si video. Dispozitivul reuneste cateva dintre cele mai populare aplicatii, precum cele mai recente versiuni ale Video Gizmo, Skype si Rhapsody; Boingo Wireless, Earthlink si The Cloud permit realizarea de conexiuni Wi-Fi in mii de locuri din intreaga lume.

Tot astazi, Forum Nokia a anuntat lansarea serviciilor de suport pentru platforma maemo, destinate dezvoltatorilor de servicii si companiilor. Serviciile urmeaza sa fie disponibile prin forum.nokia.com. In prezent Forum Nokia are peste 3,4 milioane de utilizatori inregistrati, responsabili pentru dezvoltarea de aplicatii mobile de top pentru platformele Series 40 si S60. Oferta de servicii de suport profesionale este imbogatita prin maemo.org, o comunitate open source sponsorizata de Nokia.
*Capacitatea de stocare estimata in baza unei durate de 3:45 minute per melodie si a codarii eAAC+ la 128kbps.

Despre Nokia Nseries

Nokia Nseries este o gama de dispozitive multimedia de inalta performanta, care ofera experiente multimedia fara egal, prin imbinarea celor mai noi tehnologii cu designul elegant si usurinta de utilizare. Cu produsele Nokia Nseries, utilizatorii pot folosi un singur dispozitiv pentru a beneficia de divertisment si de acces la informatie si pentru a surprinde si impartasi imagini si secvente video oricand si oriunde doresc.

 

Stirea a fost publicata la 27-10-2007 si a fost accesata de 3072 ori

Articol publicat de Valentin Manescu

Ultimele stiri din domeniul telefoniei
Millennium Bank lanseaza serviciul SmartPhone Banking
 
Telefoane mobile Philips  - noua gama pe piata romaneasca
Allview lanseaza telefonul Dual SIM S3 Lite
 
Allview lanseaza M5 Music Dual SIM
Folia Alien Surface - protectie inteligenta pentru telefonul tau !
 
HTC Wildfire - cucereste lumea!
Noua veteta de la Samsung - I9000 Galaxy S
 
Push-mail Mobiquus pentru telefoanele Allview dual SIM
 COSMOTE Romania reduce tarifele de roaming si adauga noi parteneri in destinatii exotice
 
Smartphone-urile, vedete in ofertele de vara de la Orange
Allview va invita la World Cup 2010!
 
Vodafone Romania lanseaza 0.facebook.com, un serviciu gratuit de acces la Facebook pe telefonul mobil
HTC Incredible, Desire, EVO 4G si multe alte handseturi din serie vor veni echipate cu Android 2.2 Froyo
 
Samsung S5560 Player 5 a fost lansat in Franta
Microsoft prezinta LG Panther, primul smartphone cu  Windows Phone 7
 
Google prezinta noi handseturi cu Android OS: Samsung Acclaim, Samsung Galaxy i5500, Galaxy i5801, Acer Liquid Stream
Samsung i8920 Omnia HD2 vine echipat cu Symbian 3 OS, camera foto de 12MP si display Super AMOLED
 
Versace Unique, un nou telefon mobil  de lux realizat de LG si ModeLabs
Samsung S3370 disponibil in Marea Britanie, in curand si in Italia
 
Nokia lanseaza doua noi handseturi in India: Nokia X3 si Nokia E52.
 
» Prima pagina   » Stiri   » Top   » Comparatii   » Discutii   » Feed RSS   » Parteneri   » Contact
Recomandari : Pret realizare magazin online , Consultant Marketing , Creare magazin online ,

Websiteul TELPORTAL.RO este o revista electronica ce are ca obiectiv prezentarea informatiilor si furnizarea de oferte si servicii din domeniul telefoniei mobile. Firmele producatoare isi rezerva toate drepturile asupra marcilor expuse pe site. Nu vindem telefoane mobile, accesorii sau orice alte produse din domeniul telefoniei mobile sau accesorii, doar promovam magazinele online. TELPORTAL.RO 2002-2024