Prima pagina a portalului
Stiri si noutati

 Pagina de start

Stiri si articole

 Telefoane mobile

 Servicii telefonie

 Accesorii GSM

 Magazine Online

 Operatori GSM

 Telefonie fixa

 Internationale

 Info Telportal.ro

 Evenimente

Feeduri RSS

 Toate stirile

Arhiva stiri

 Toate stirile

Pentru editori

 Propune o stire

 

Craciunul Copiilor incepe la Romtelecom - campanie initiata de Romtelecom si Asociatia Telefonul Copilului

  » Stiri » Evenimente Stiri si articole din domeniul telefoniei
Craciunul Copiilor incepe la Romtelecom - campanie initiata de Romtelecom si Asociatia Telefonul Copilului

Romtelecom si Asociatia Telefonul Copilului, in parteneriat cu Europa FM, au lansat campania “La Romtelecom e Craciunul Copiilor!” care isi propune sa faca din sarbatorile de iarna un moment de bucurie pentru copiii fara posibilitati materiale, in special pentru cei din centrele de plasament. Campania are trei componente: strangere de donatii, invitarea unui grup de copii la spectacolul ”Harap-Alb” de la Teatrul Ion Creanga si “O petrecere pentru toti copiii”, care va avea loc la Bucuresti Mall (Vitan) odata cu lansarea unui CD cu povesti de Craciun.

Sub motto-ul “La Romtelecom e Craciunul copiilor”, in perioada 21 noiembrie – 15 decembrie, Romtelecom si Asociatia Telefonul Copilului, in parteneriat cu Europa FM, vor desfasura o ampla campanie de colectare de donatii in magazinele companiei din Bucuresti, Timisoara, Cluj, Constanta, Brasov, Iasi si Craiova. Donatiile din Bucuresti vor fi ulterior distribuite copiilor din Centrul de plasament “Orhideea” nr. 8, Bucuresti, unor familii monoparentale cu mai multi copii din Bucuresti, precum si copiilor cu situatii sociale speciale de la Şcoala de Hipoacuzici din capitala. In provincie, donatiile colectate in magazine vor ajunge la centrele locale de plasament. Daca numarul de donatii realizate pe perioada campaniei va depasi estimarile, se vor avea in vedere si alte centre de plasament din tara.
 
“Prin aceasta campanie facem, impreuna cu toti partenerii nostri, un exercitiu de mobilizare pentru o cauza buna. Craciunul Copiilor este un apel comun la sensibilitatea romanilor care doresc sa isi ajute semenii, mai ales cand este vorba despre copii care depind de responsabilitatea noastra, a tuturor. Ii asteptam pe toti cei care vor sa ni se alature in magazinele Romtelecom, unde pot sa aduca jucarii, hainute sau orice alt cadou care ii poate bucura pe micuti”, a declarat Cristina Popescu, Director Relatii Publice Romtelecom.
 
Strangerea de donatii este doar una dintre cele trei componente ale campaniei lansate astazi de Romtelecom si Asociatia Telefonul Copilului. Pe data de 14 decembrie, 120 de copii din centre de plasament si familii sociale vor fi invitati la spectacolul “Harap-Alb” de la Teatrul Ion Creanga.
 
“Fiecare copil are dreptul sa fie fericit, iar fiecare adult are responsabilitatea de a face ceva in acest sens. Alaturi de partenerul nostru Romtelecom incercam, prin aceasta campanie, si nu numai, sa trezim acest sentiment de responsabilitate, pe de o parte, si sa ii incurajam, de pe alta parte, pe cei care deja fac lucruri concrete pentru copiii defavorizati”, spune Catalina Florea, Director Executiv Asociatia Telefonul Copilului.
 
Orice proiect venit sa ajute o data in plus copiii, este extrem de bine primit de Europa FM. Tocmai pentru ca ne asculta foarte multi parinti. Am raspuns cu mare drag invitatiei de a sprijini proiectul Telefonul Copilului si vom raspunde la fel de prompt de cate ori o campanie de interes social poate face un bine in plus si poate aduce un zambet celor care ne asculta”, spune Marius Furdui, Director de Programe Europa FM.
 
Şi pentru ca seria surprizelor sa fie completa, campania se va incheia cu un eveniment dedicat tuturor copiilor, pe 21 decembrie, incepand cu orele 16:00. La Bucuresti Mall copiii sunt asteptati cu numeroase momente artistice, colinde, jocuri pe Internet, concursuri de desen, modelaje din plastilina, puzzle, origami si multe cadouri. Locul de joaca va gazdui si mici piese de teatru puse in scena de papusari, precum si concerte de colinde de Craciun. Momentele artistice vor fi asigurate de Centrul Cultural Nicolae Balcescu si de copiii de la Şcoala de Hipoacuzici din Bucuresti, scoala pe care Romtelecom o sustine de asemenea, prin ajutoare financiare, de cativa ani.

 
Evenimentul va fi gazduit de Bucuresti Mall si va fi moderat de actorul Gabriel Coveseanu (Cove) care le va oferi premii atat copiilor care sustin momentele artistice, cat si celor veniti pentru a se bucura de spectacol. Cum de Craciun nu pot lipsi povestile, Romtelecom va lansa un CD cu povesti de Craciun scrise de Georgeta Heimrl, una dintre angajatele companiei, si interpretate de actrita Daniela Nane.

 

Stirea a fost publicata la 22-11-2007 si a fost accesata de 2666 ori

Articol publicat de Valentin Manescu

Ultimele stiri din domeniul telefoniei
Millennium Bank lanseaza serviciul SmartPhone Banking
 
Telefoane mobile Philips  - noua gama pe piata romaneasca
Allview lanseaza telefonul Dual SIM S3 Lite
 
Allview lanseaza M5 Music Dual SIM
Folia Alien Surface - protectie inteligenta pentru telefonul tau !
 
HTC Wildfire - cucereste lumea!
Noua veteta de la Samsung - I9000 Galaxy S
 
Push-mail Mobiquus pentru telefoanele Allview dual SIM
 COSMOTE Romania reduce tarifele de roaming si adauga noi parteneri in destinatii exotice
 
Smartphone-urile, vedete in ofertele de vara de la Orange
Allview va invita la World Cup 2010!
 
Vodafone Romania lanseaza 0.facebook.com, un serviciu gratuit de acces la Facebook pe telefonul mobil
HTC Incredible, Desire, EVO 4G si multe alte handseturi din serie vor veni echipate cu Android 2.2 Froyo
 
Samsung S5560 Player 5 a fost lansat in Franta
Microsoft prezinta LG Panther, primul smartphone cu  Windows Phone 7
 
Google prezinta noi handseturi cu Android OS: Samsung Acclaim, Samsung Galaxy i5500, Galaxy i5801, Acer Liquid Stream
Samsung i8920 Omnia HD2 vine echipat cu Symbian 3 OS, camera foto de 12MP si display Super AMOLED
 
Versace Unique, un nou telefon mobil  de lux realizat de LG si ModeLabs
Samsung S3370 disponibil in Marea Britanie, in curand si in Italia
 
Nokia lanseaza doua noi handseturi in India: Nokia X3 si Nokia E52.
 
» Prima pagina   » Stiri   » Top   » Comparatii   » Discutii   » Feed RSS   » Parteneri   » Contact
Recomandari : Pret realizare magazin online , Consultant Marketing , Creare magazin online ,

Websiteul TELPORTAL.RO este o revista electronica ce are ca obiectiv prezentarea informatiilor si furnizarea de oferte si servicii din domeniul telefoniei mobile. Firmele producatoare isi rezerva toate drepturile asupra marcilor expuse pe site. Nu vindem telefoane mobile, accesorii sau orice alte produse din domeniul telefoniei mobile sau accesorii, doar promovam magazinele online. TELPORTAL.RO 2002-2024