Prima pagina a portalului
Stiri si noutati

 Pagina de start

Stiri si articole

 Telefoane mobile

 Servicii telefonie

 Accesorii GSM

 Magazine Online

 Operatori GSM

 Telefonie fixa

 Internationale

 Info Telportal.ro

 Evenimente

Feeduri RSS

 Toate stirile

Arhiva stiri

 Toate stirile

Pentru editori

 Propune o stire

 

COSMOTE si ORICUM lanseaza Mentorship, programul destinat consilierii in cariera a tinerilor din toata tara

  » Stiri » Evenimente Stiri si articole din domeniul telefoniei
COSMOTE si ORICUM lanseaza Mentorship, programul destinat consilierii in cariera a tinerilor din toata tara

COSMOTE Romania si ORICUM lanseaza astazi Mentorship, un program educational unic care ofera tinerilor din toata tara posibilitatea de a fi indrumati si de a obtine sfaturi despre cariera, prin intermediul platformei online www.mentorship.ro, direct de la o serie de mentori, manageri de succes din Romania. Mentorii sunt profesionisti care lucreaza in companii si organizatii romanesti dar si multinationale, din domenii precum publicitate, marketing, relatii publice, IT&C, media si organizatii non-profit, reprezentand potentiali angajatori ai tinerilor absolventi.

Mentorship a debutat cu evenimentul “Secretele Ascensiunii Mele’” organizat astazi la Teatrul Bulandra, unde personalitati de succes precum Mihaela Radulescu, Oana Pellea, Leonard Doroftei, Alexandru Gavan si Andrei Cohn au impartasit celor peste 150 de tineri participanti amanunte din cariera lor, modul in care au evoluat in parcursul profesional si mentorii care i-au inspirat de-a lungul drumului.

Programul Mentorship se adreseaza in principal tinerilor, elevi de liceu sau studenti, care sunt interesati de dezvoltarea unei cariere de succes. Acestia (mentees) pot accesa www.mentorship.ro, isi creaza un cont si se pot inscrie pentru una din clasele lunare de mentorat, indicand domeniul de activitate preferat. In clasa unui mentor sunt inclusi pana la zece participanti, cu care mentorul interactioneaza si carora le ofera informatii despre ceea ce presupune o cariera in domeniul lor de interes. Mentorship mai pune la dispozitia tinerilor si alte resurse importante despre dezvoltarea profesionala, cum ar fi articole scrise de mentori, forumuri, dezbateri si discutii (chaturi) in timp real cu mentorii.

“Aici, la Mentorship, ne-am dat seama ca tinerii ar putea ajunge mai repede la cunostintele de care vor avea nevoie in viitoarea lor cariera daca ar fi ghidati chiar de catre cei care le pot fi viitorii angajatori. Nu de profesori, nu de tutori, nu de traineri, ci de profesionistii care stiu exact de ce anume este nevoie intr-un domeniu, ce trebuie sa inveti, ce trebuie sa exersezi, ce calitati sunt cerute unui viitor coleg sau angajat”, spune Razvan Crisan, manager executiv al organizatiei ORICUM.

“Pentru ca internetul este metoda de comunicare preferata a tinerilor, am realizat o platforma online astfel incat acestia sa poata avea acces, din toata tara, la experienta si la cunostintele unor profesionisti din diverse domenii, potentiali angajatori. Scopul nostru este sa cream o comunitate online, unde tinerii pot interactiona cu mentorii si unde pot intelege care sunt asteptarile angajatorilor in viata profesionala”, spune Tereza Valcan, Corporate Affairs Manager al COSMOTE Romania - partener fondator al programului Mentorship.

Mentorship beneficiaza de sprijinul Ministerului Educatiei, dar si de cel al numeroaselor companii din sectorul public si privat, precum COSMOTE, Softwin, Xerox, Cohn&Jansen/Ashley&Holmes, Brandstalk, HotNews, IQads, The British Council, Centrul de Informare ONU pentru Romania, Fundatia Codecs pentru Leadership, Fundatia Special Olympics Romania, The Motivation Foundation, Fundatia Tineri pentru Tineri, OSUT si multi altii.

“Prin aceasta initiativa educationala, parte a programului de responsabilitate sociala al COSMOTE, compania ramane fidela angajamentului de a contribui la un viitor mai bun si creativ pentru tinerii din Romania”, adauga Tereza Valcan.

Dezvoltarea ulterioara a Mentorship va include organizarea Mentorship Live – o serie de conferinte a caror tema este cariera si care vor avea loc in mai multe centre universitare din tara, prilej cu care mentorii vor impartasi din cunostintele lor tinerilor care doresc sa isi construiasca o cariera. De asemenea, vor fi adaugate noi domenii de interes, precum juridic/bancar, retail sau teatru. Nu in ultimul rand, companiile care sprijina programul, vor oferi sansa celor mai activi “mentees” sa aplice pentru stagii de practica in organizatiile lor.

Tinerii interesati sa faca parte din comunitatea Mentorship se pot inscrie in perioada 11–26 octombrie pentru sesiunea urmatoare de mentorat direct pe www.mentorship.ro.

 

Stirea a fost publicata la 15-10-2007 si a fost accesata de 2760 ori

Articol publicat de Valentin Manescu

Ultimele stiri din domeniul telefoniei
Millennium Bank lanseaza serviciul SmartPhone Banking
 
Telefoane mobile Philips  - noua gama pe piata romaneasca
Allview lanseaza telefonul Dual SIM S3 Lite
 
Allview lanseaza M5 Music Dual SIM
Folia Alien Surface - protectie inteligenta pentru telefonul tau !
 
HTC Wildfire - cucereste lumea!
Noua veteta de la Samsung - I9000 Galaxy S
 
Push-mail Mobiquus pentru telefoanele Allview dual SIM
 COSMOTE Romania reduce tarifele de roaming si adauga noi parteneri in destinatii exotice
 
Smartphone-urile, vedete in ofertele de vara de la Orange
Allview va invita la World Cup 2010!
 
Vodafone Romania lanseaza 0.facebook.com, un serviciu gratuit de acces la Facebook pe telefonul mobil
HTC Incredible, Desire, EVO 4G si multe alte handseturi din serie vor veni echipate cu Android 2.2 Froyo
 
Samsung S5560 Player 5 a fost lansat in Franta
Microsoft prezinta LG Panther, primul smartphone cu  Windows Phone 7
 
Google prezinta noi handseturi cu Android OS: Samsung Acclaim, Samsung Galaxy i5500, Galaxy i5801, Acer Liquid Stream
Samsung i8920 Omnia HD2 vine echipat cu Symbian 3 OS, camera foto de 12MP si display Super AMOLED
 
Versace Unique, un nou telefon mobil  de lux realizat de LG si ModeLabs
Samsung S3370 disponibil in Marea Britanie, in curand si in Italia
 
Nokia lanseaza doua noi handseturi in India: Nokia X3 si Nokia E52.
 
» Prima pagina   » Stiri   » Top   » Comparatii   » Discutii   » Feed RSS   » Parteneri   » Contact
Recomandari : Pret realizare magazin online , Consultant Marketing , Creare magazin online ,

Websiteul TELPORTAL.RO este o revista electronica ce are ca obiectiv prezentarea informatiilor si furnizarea de oferte si servicii din domeniul telefoniei mobile. Firmele producatoare isi rezerva toate drepturile asupra marcilor expuse pe site. Nu vindem telefoane mobile, accesorii sau orice alte produse din domeniul telefoniei mobile sau accesorii, doar promovam magazinele online. TELPORTAL.RO 2002-2024