Prima pagina a portalului
 
 Informatii personale
Nume
 
Prenume
 
Adresa de E-mail
 
  Informatii despre cont
Nume utilizator
   
Parola
 
Confirmare parola
 
  Date de contact si alte informatii optionale
Telefon mobil
   
Telefon mobil alternativ:
 
Telefon fix:
 
Yahoo ID:  
Judet:  
  Abonare la Newsletter
Doresc sa primesc stiri din domeniul telefoniei mobile
Doresc sa primesc comunicari comerciale
  Conditii de utilizare a serviciilor

Pentru a folosi serviciile websitului TELPORTAL.RO trebuie sa respectati urmatoarele conditii:

Toti utilizatorii trebuie sa manifeste un comportament civilizat si moral, care sa nu incalce legile romanesti in vigoare. Informatiile ce pot fi publicate pe acest website nu pot avea caracter pornografic, obscen, ilegal sau jignitor la adresa uneia sau mai multor perosane. In cazul abaterii de la regulile acestea puteti fi tras la raspundere. Ne asumam dreptul de a va bloca accesul la website fara o notificare prealabila.

 

Dupa completarea acestui formular un e-mail de confirmare va fi trimis catre dumneavoastra pentru activarea contului de acces (este posibil ca mailul de activare sa ajunga in Bulk mails).

 

(Daca activarea nu este facuta in 7 zile, inregistrarea dumneavoastra pe site va fi stearsa si va trebui sa completati acest formular inca odata )

 
 
 
» Prima pagina   » Stiri   » Top   » Comparatii   » Discutii   » Feed RSS   » Parteneri   » Contact
Recomandari : Pret realizare magazin online , Consultant Marketing , Creare magazin online ,

Websiteul TELPORTAL.RO este o revista electronica ce are ca obiectiv prezentarea informatiilor si furnizarea de oferte si servicii din domeniul telefoniei mobile. Firmele producatoare isi rezerva toate drepturile asupra marcilor expuse pe site. Nu vindem telefoane mobile, accesorii sau orice alte produse din domeniul telefoniei mobile sau accesorii, doar promovam magazinele online. TELPORTAL.RO 2002-2024