Prima pagina a portalului
Stiri si noutati

 Pagina de start

Stiri si articole

 Telefoane mobile

 Servicii telefonie

 Accesorii GSM

 Magazine Online

 Operatori GSM

 Telefonie fixa

 Internationale

 Info Telportal.ro

 Evenimente

Feeduri RSS

 Toate stirile

Arhiva stiri

 Toate stirile

Pentru editori

 Propune o stire

 

Vodafone Romania lanseaza o oferta exclusiva pentru HTC Touch Diamond

  » Stiri » Operatori GSM Stiri si articole din domeniul telefoniei
Vodafone Romania lanseaza o oferta exclusiva pentru HTC Touch Diamond

Vodafone Romania pune la dispozitia clientilor sai o oferta unica ce include noul model HTC Touch Diamond la preturi speciale si pachete integrate de servicii care acopera toate nevoile de comunicatii.


"Lansat in premiera pe piata romaneasca, exclusiv in portofoliul Vodafone, HTC Touch Diamond este, in acest moment, produsul "vedeta" din portofoliul nostru. Noul model se afla in topul preferintelor clientilor nostri care isi doresc un telefon sofisticat si atragator, finisaje de calitate, dar si performante deosebite. Cu noua oferta speciala, dorim sa facem acest produs accesibil unui numar cat mai mare de utilizatori, care vor avea astfel posibilitatea sa achizitioneze un telefon mobil de top, la cele mai bune preturi de pe piata", a spus Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.


Incepand de astazi, HTC Touch Diamond este disponibil utilizatorilor la preturi intre 0 si 249 Euro, cu noile pachete care includ servicii de voce, date, SMS si MMS, in toate magazinele Vodafone Romania si in cele peste 900 de magazine ale partenerilor sai. Clientii Vodafone Romania au la dispozitie 4 pachete speciale, concepute pentru a acoperi cele mai diverse nevoi de comunicatii:

  • Vodafone Multiplu 50, la tariful de 11,5 Euro / luna, include 50 de minute pentru apeluri catre orice retea nationala, fixa sau mobila, 100 MB trafic de date si telefonul HTC Touch Diamond, la pretul de 249 Euro, pentru abonamentele incheiate pe 2 ani;

  • Vodafone Multiplu 100, la tariful de 20 Euro / luna, include 100 de minute pentru apeluri catre orice retea nationala, fixa sau mobila, 200 MB trafic de date, 50 de SMS-uri si 20 de MMS-uri in retea si telefonul HTC Touch Diamond, la pretul de 189 Euro, pentru abonamentele incheiate pe 2 ani;

  • Vodafone Multiplu 200, de 34 Euro/luna, include 200 de minute pentru apeluri nationale, trafic de date de 500 MB lunar, 100 de SMS-uri si 20 de MMS-uri in retea si posibilitatea de a achizitiona telefonul HTC Touch Diamond la pretul de 99 Euro, cu abonament pe 2 ani;

  • Vodafone Multiplu 400, la tariful de 56 Euro / luna. Acest pachet include 400 de minute pentru apeluri nationale, 500 MB trafic de date, 200 de SMS-uri si 20 de MMS-uri, lunar, in reteaua Vodafone, si telefonul HTC Touch Diamond gratuit, cu abonament pe 2 ani.

Pentru clientii de business, HTC Touch Diamond incorporeaza functii de top care ofera o experienta superioara pentru accesul la Internet. Cu sistem de operare Windows Mobile 6.1 Professional, HTC Touch Diamond este compatibil cu solutiile de push e-mail, ceea ce il recomanda utilizatorilor care au nevoie de acces instant la e-mail. Oferta pentru clientii de business include o optiune cu trafic de date nelimitat pentru utilizatorii cu nevoi de comunicatii extinse.


HTC Touch Diamond ofera atat functii variate, cat si simplitate in utilizare. Cu HTC Touch Diamond, utilizatorii se pot bucura de cea mai buna experienta de conectare la Internet, la cele mai mari viteze disponibile in Romania, de pana la 7,2 Mbps, in reteaua Vodafone. In plus, cu HTC Touch Diamond clientii Vodafone Romania au acces direct la messenger si YouTube.


Telefonul vine la pachet cu interfata TouchFLO™ 3D, senzitiva la atingere, care permite marirea obiectivului, vederea panoramica si selectarea optiunilor. Accelerometrul face posibil controlul orientarii ecranului, atat pentru galeriile de imagini, cat si pentru browser. HTC Touch Diamond se adreseaza atat consumatorilor cat si utilizatorilor din segmentul de business.


Modelul HTC Touch Diamond ofera performante multimedia deosebite, care includ accesul la servicii de muzica, video, precum si fotografii cu ajutorul camerei de 3,2 MP cu autofocus. Datorita memoriei interne de 4 GB, utilizatorii pot stoca o cantitate impresionanta de fotografii, muzica si filme.


HTC Touch Diamond a primit recent distinctia "European Smart Phone 2008-2009" acordata de European Imaging and Sound Association, pentru integrarea functiilor avansate si a design-ului spectaculos.

 

Stirea a fost publicata la 25-08-2008 si a fost accesata de 3842 ori

Articol publicat de Valentin Manescu

Ultimele stiri din domeniul telefoniei
Millennium Bank lanseaza serviciul SmartPhone Banking
 
Telefoane mobile Philips  - noua gama pe piata romaneasca
Allview lanseaza telefonul Dual SIM S3 Lite
 
Allview lanseaza M5 Music Dual SIM
Folia Alien Surface - protectie inteligenta pentru telefonul tau !
 
HTC Wildfire - cucereste lumea!
Noua veteta de la Samsung - I9000 Galaxy S
 
Push-mail Mobiquus pentru telefoanele Allview dual SIM
 COSMOTE Romania reduce tarifele de roaming si adauga noi parteneri in destinatii exotice
 
Smartphone-urile, vedete in ofertele de vara de la Orange
Allview va invita la World Cup 2010!
 
Vodafone Romania lanseaza 0.facebook.com, un serviciu gratuit de acces la Facebook pe telefonul mobil
HTC Incredible, Desire, EVO 4G si multe alte handseturi din serie vor veni echipate cu Android 2.2 Froyo
 
Samsung S5560 Player 5 a fost lansat in Franta
Microsoft prezinta LG Panther, primul smartphone cu  Windows Phone 7
 
Google prezinta noi handseturi cu Android OS: Samsung Acclaim, Samsung Galaxy i5500, Galaxy i5801, Acer Liquid Stream
Samsung i8920 Omnia HD2 vine echipat cu Symbian 3 OS, camera foto de 12MP si display Super AMOLED
 
Versace Unique, un nou telefon mobil  de lux realizat de LG si ModeLabs
Samsung S3370 disponibil in Marea Britanie, in curand si in Italia
 
Nokia lanseaza doua noi handseturi in India: Nokia X3 si Nokia E52.
 
» Prima pagina   » Stiri   » Top   » Comparatii   » Discutii   » Feed RSS   » Parteneri   » Contact
Recomandari : Pret realizare magazin online , Consultant Marketing , Creare magazin online ,

Websiteul TELPORTAL.RO este o revista electronica ce are ca obiectiv prezentarea informatiilor si furnizarea de oferte si servicii din domeniul telefoniei mobile. Firmele producatoare isi rezerva toate drepturile asupra marcilor expuse pe site. Nu vindem telefoane mobile, accesorii sau orice alte produse din domeniul telefoniei mobile sau accesorii, doar promovam magazinele online. TELPORTAL.RO 2002-2024