Prima pagina a portalului
Stiri si noutati

 Pagina de start

Stiri si articole

 Telefoane mobile

 Servicii telefonie

 Accesorii GSM

 Magazine Online

 Operatori GSM

 Telefonie fixa

 Internationale

 Info Telportal.ro

 Evenimente

Feeduri RSS

 Toate stirile

Arhiva stiri

 Toate stirile

Pentru editori

 Propune o stire

 

Internet fara limite: Nokia lanseaza noi dispozitive si servicii de Internet convergente care incurajeaza colaborarea, creativitatea si impartasirea de experiente

  » Stiri » Servicii telefonie Stiri si articole din domeniul telefoniei

Mobile World Congress 2008, Barcelona, Spania/Espoo, Finlanda - Presedintele si CEO Nokia, Olli-Pekka Kallasvuo a adus noi argumente pentru sustinerea viziunii companiei privind imbinarea beneficiilor si posibilitatilor oferite de Internet prin lansarea unei noi game de dispozitive si servicii convergente care incurajeaza colaborarea si impartasirea de continut. Nokia N96, Nokia N78, Nokia 6210 classic si Nokia 6220 Navigator sunt echipate cu o serie de functii de navigare si multimedia, de la navigare pentru pietoni, geotagging (asocierea unor imagini cu anumite coordonate geografice), vizionarea de filme, pana la servicii de impartasire de continut video si foto. Nokia a inteles faptul ca serviciile bazate pe localizare, precum cartografierea si navigatia reprezinta o platforma esentiala pentru dispozitivele mobile din viitor. Nokia a prezentat, de asemenea, urmatoarea etapa in dezvoltarea mediului de servicii de Internet Ovi prin lansarea "Share on Ovi", un serviciu de impartasire de continut media, care permite incarcarea, gestionarea si impartasirea facila de continut media personal.


"Pe masura ce eliberam Internetul de constrangerile mediului desktop, mobilitatea paseste intr-un teritoriu nou, cu posibilitati nelimitate,"a declarat Olli-Pekka Kallasvuo, CEO Nokia. "De fapt, putem spune ca redefinim insasi notiunea de Internet prin personalizarea acestuia si prin crearea unei platforme sensibile la context. Datorita acestui context, Internetul devine un mediu in care experientele sunt mereu la indemana si extrem de personale."


Maps 2.0 - serviciile de navigatie ies in strada
Nokia Maps aduce experientele de cartografiere si navigatie la un nou nivel prin optimizarea navigatiei pentru pietoni, prin adaugarea de ghiduri de oras multimedia, imagini de satelit, totul prin intermediul unei interfete regandite pentru acest tip de utilizatori. Nokia Maps 2.0 dispune de o noua componenta de navigatie, destinata pietonior - "Walk" - continuand sa ofere in acelasi timp sistemul "Drive", printre cele mai bune existente, conceput pentru mediul auto.


Share on Ovi - un serviciu de impartasire continut media personal
Continuand seria de servicii de Internet de succes reunite sub umbrela Ovi, Nokia a lansat Share on Ovi, un nou serviciu gratuit pentru impartasirea de continut media personal, care permite incarcarea, gestionarea si impartasirea facila de continut media personal prin intermediul unui dispozitiv mobil, PC sau alte dispozitive cu conexiune la Internet. Share on Ovi pune bazele unei comunitatii in care membri pot socializa, interactiona si colabora. Serviciul ofera suport pentru peste 100 de tipuri de formate media, utilizatorii avand la dispozitie spatiu de stocare nelimitat si posibilitatea de incarca lunar continut nelimitat. Pentru a-si crea un cont, doritorii pot sa acceseze http://share.ovi.com .


In cadrul evenimentului Nokia a lansat patru noi dispozitive
Nokia N96 este un dispozitiv cu adevarat optimizat pentru video si TV. Datorita afisajului mare, de 2.8”, memoriei interne de 16GB si suportului pentru redare de secvente video la calitate superioara, intr-o gama variata de formate, Nokia N96 reprezinta un nou capitol remarcabil in istoria tehnologiei media mobile. Livrarile pentru computerul multimedia Nokia N96, cu mecanism glisant in doua directii, urmeaza sa inceapa in trimestrul al treilea al acestui an.


Nokia N78 este un computer multimedia care imbina functiile pentru muzica, navigatie si fotografie cu beneficiile mobilitatii. Nokia N78 este conceput pentru a integra noua gama de servicii Nokia, inclusiv Nokia Music Store, Nokia Maps, precum si Share on Ovi. Debutul livrarilor pentru Nokia N78 este estimat pentru cel de-al doilea trimestru din 2008.


Nokia 6220 classic este un dispozitiv dotat cu functii de top care reuneste o camera de 5 megapixeli si functionalitatea A-GPS pentru a da un nou inteles cuvantului „a impartasi. Imaginile si secventele video de inalta calitate pot fi etichetate, editate si expuse online, transferate de pe un telefon pe altul sau chiar vizionate pe un ecran TV compatibil. Nokia 6220 classic urmeaza sa fie disponibil pe anumite piete in cursul celui de-al treilea trimestru din 2008.


Nokia 6210 Navigator este primul dispozitiv mobil Nokia cu sistem GPS care dispune de functii destinate pietonilor. Nokia 6210 Navigator include aplicatia Nokia Maps 2.0, lansata tot astazi, precum si functii complete de ghidare vocala si vizuala pas cu pas, disponibile fara nici un cost suplimenar. Este preconizat ca livrarile pentru Nokia 6210 Navigator sa inceapa pe anumite piete in cel de-al treilea trimestru din 2008.

 

Stirea a fost publicata la 11-02-2008 si a fost accesata de 4269 ori

Articol publicat de Valentin Manescu

Ultimele stiri din domeniul telefoniei
Millennium Bank lanseaza serviciul SmartPhone Banking
 
Telefoane mobile Philips  - noua gama pe piata romaneasca
Allview lanseaza telefonul Dual SIM S3 Lite
 
Allview lanseaza M5 Music Dual SIM
Folia Alien Surface - protectie inteligenta pentru telefonul tau !
 
HTC Wildfire - cucereste lumea!
Noua veteta de la Samsung - I9000 Galaxy S
 
Push-mail Mobiquus pentru telefoanele Allview dual SIM
 COSMOTE Romania reduce tarifele de roaming si adauga noi parteneri in destinatii exotice
 
Smartphone-urile, vedete in ofertele de vara de la Orange
Allview va invita la World Cup 2010!
 
Vodafone Romania lanseaza 0.facebook.com, un serviciu gratuit de acces la Facebook pe telefonul mobil
HTC Incredible, Desire, EVO 4G si multe alte handseturi din serie vor veni echipate cu Android 2.2 Froyo
 
Samsung S5560 Player 5 a fost lansat in Franta
Microsoft prezinta LG Panther, primul smartphone cu  Windows Phone 7
 
Google prezinta noi handseturi cu Android OS: Samsung Acclaim, Samsung Galaxy i5500, Galaxy i5801, Acer Liquid Stream
Samsung i8920 Omnia HD2 vine echipat cu Symbian 3 OS, camera foto de 12MP si display Super AMOLED
 
Versace Unique, un nou telefon mobil  de lux realizat de LG si ModeLabs
Samsung S3370 disponibil in Marea Britanie, in curand si in Italia
 
Nokia lanseaza doua noi handseturi in India: Nokia X3 si Nokia E52.
 
» Prima pagina   » Stiri   » Top   » Comparatii   » Discutii   » Feed RSS   » Parteneri   » Contact
Recomandari : Pret realizare magazin online , Consultant Marketing , Creare magazin online ,

Websiteul TELPORTAL.RO este o revista electronica ce are ca obiectiv prezentarea informatiilor si furnizarea de oferte si servicii din domeniul telefoniei mobile. Firmele producatoare isi rezerva toate drepturile asupra marcilor expuse pe site. Nu vindem telefoane mobile, accesorii sau orice alte produse din domeniul telefoniei mobile sau accesorii, doar promovam magazinele online. TELPORTAL.RO 2002-2024